Yandex Metrica
SON DAKİKA
Sadakatsiz saat kaçta ve ne zaman? Sadakatsiz bu akşam yayınlanacak mı?

Sadakatsiz saat kaçta ve ne zaman? Sadakatsiz bu akşam yayınlanacak mı?

Sadakatsiz dizisinin bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı izleyici tarafından merak konusu oldu. Kanal D ekranlarının en çok izlenilen dizisi Sadakatsiz’in hayranları dizinin saat kaçta ve ne zaman yayınlanacağını merak ediyor.

Magazin

23.01.2024, 18:38

Her hafta Çarşamba günleri Kanal D ekranlarında yayınlanan beğenilen dizi  Sadakatsiz, bu haftanın yayın akışında yer alıp almayacağı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Yeni yıl itibariyle her yıl olduğu gibi bu yıl da birçok dizi yayın hayatına kısa süreli bir ara veriyor. Peki, Sadakatsiz dizisi bu akşam var mı? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte haberin ayrıntıları…

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

SADAKATSİZ DİZİSİ NEDEN YOK?

Sadakatsiz dizisinin yeni bölümü yılbaşı tatili nedeniyle ertelendi. Dizinin yeni bölümü 19 Ocak 2022 Çarşamba günü yayınlanacak.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

SADAKATSİZ DİZİSİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Sadakatsiz'in yeni bölümü yılbaşı tatili olması sebebi ile ekrana gelmeyecek. Dizinin 46. Bölümü ise 19 Ocak Çarşamba günü izleyici karşısına çıkması bekleniyor.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

SADAKATSİZ DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Asya'nın Aras'ın evlilik teklifini kabul etmesi, Volkan ve Ali cephesinde soğuk rüzgarlar estirse de Asya kararından dönmemeye kararlıdır. Volkan ile Derin'in boşanma davası yeni bir dönemece doğru ilerlerken Haluk'un Aras'ın geçmişi konusundaki ketum tavrı soru işaretlerini derinleştirir. Aras'ın Ali'yle bir araya gelmek üzere yarattığı fırsat gerilimi bir kez daha yükseltirken, Asya'nın yeni seneye dair umutlarını bekleyen büyük tehlike ne olacaktır?

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading