Yandex Metrica
SON DAKİKA
Sadakatsiz final yaptı, sosyal medya yıkıldı! Aşk-ı Memnu benzetmesi yapıldı 'Behlüller ölmez'

Sadakatsiz final yaptı, sosyal medya yıkıldı! Aşk-ı Memnu benzetmesi yapıldı 'Behlüller ölmez'

Kanal D'nin iki sezondur ekrana gelen Sadakatsiz dizisi dün yayınlanan 60. bölümüyle final yaptı. Son bölüme Volkan'ın kaybeden olması damgasını vururken, Aşk-ı Memnu benzetmesi yapıldı.

Magazin

23.01.2024, 19:19

Kanal D'nin Doctor Foster'dan uyarlanan Sadakatsiz dizisi ilk sezonuyla büyük ilgi görmüş ancak ikinci sezonunda reytinglerde düşüş yaşamıştı. Çarşamba akşamları yayınlanan dizi, dün akşam 60. bölümüyle ekrana veda etti. 

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in başrollerinde yer aldığı Sadakatsiz'in final sahnesi sosyal medyada gündem oldu. Asya, Derin ve Volkan'ın arasındaki savaşın kaybedeni Volkan oldu. 

Derin ve Onur birlikte mutlu görünürken, Asya İngiltere'ye oğlu Ali'nin yanına gitti. Nil ve Selçuk ise kızları olacağı müjdesini aldı. Ancak perişan olan Volkan finalde saçı, sakalı uzamış ve perişan bir halde görüldü. Volkan'ın bu hali Aşk-ı Memnu'da Behlül'ün finaldeki haline benzetildi.

Sosyal medyada "Hikayenin yananı Volkan oldu", "Behlüller ölmez şehir değiştirir", "Sonu Behlül gibi oldu" yorumları yapıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading