Yandex Metrica

Sadakatsiz dizisinde çıkan Kız Kardeşim Projesi nedir, Kız Kardeşim Projesi'nin amacı nedir?

Sadakatsiz dizisinde çıkan Kız Kardeşim Projesi nedir, Kız Kardeşim Projesi'nin amacı nedir?

Sadakatsiz dizisinde yer alan kız kardeşim projesi nedir? Kız kardeşim projesinin anlamı ve amacı nedir? Kız kardeşim projesi hibe programı hakkında merak edilenler haberimizde. 

Magazin

23.01.2024, 18:26

TV ekranlarının popüler dizilerinden biri olan Sadakatsiz dizisinde yer almasıyla birlikte kız kardeşim projesi merak edilmeye başlandı. Peki, Kız Kardeşim Hibe Projesi nedir, neyi amaçlamaktadır?

kız kardeşim

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

KIZ KARDEŞİM PROJESİ NEDİR? 

Kız Kardeşim Projesi ile birlikte kadınların gerekli bilgi ve becerilerle donanarak toplumsal ve ekonomik konumlarının güçlenmesi ve ekonomik kalkınmada aktif rol almaları hedeflenmektedir. Kız Kardeşim Projesi, kadınların günlük hayata katılımının önünü açan, toplumsal cinsiyet eşitliği fikrine yardımcı olan en önemli projelerden biridir. Kız Kardeşim Projesi'nin proje ortakları, Coca Cola, TOBB, Habitat Derneği ve İstanbul Teknik Üniversitesi'dir. Bu kurum ve markaların dışında birçok dernek ve kuruluş tarafından desteklenmektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading