Yandex Metrica

Rıza Baba’nın hayranları gerçeği öğrenince şoka uğradı

Rıza Baba’nın hayranları gerçeği öğrenince şoka uğradı

Arka Sokaklar dizisinin başrol oyuncularından olan Zafer Ergin’in eski evliliği hayranlarını şoka uğrattı.

Magazin

23.01.2024, 18:24

Kanal D’nin en beğenilen dizilerinden biri olan Arka Sokaklar reytinglerde yer almaya devam ediyor. Fenomen dizi olan Arka Sokaklar’ın Rıza Baba’sı Zafer Ergin, özel hayatıyla ön planda olmak istemediği biliniyor. Arka Sokaklar hayranları, dizinin Rıza Baba’sı Zafer Ergin’in hayatını merak ediyor.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

ZAFER ERGİN HAYRANLARININ İLGİ ODAĞINDA

Zafer Ergin’in bir dönem Cennet Mahallesi adlı dizinin yıldızıyla evli olduğunu öğrenenlerin şaşkınlığı ortaya çıktı. Arka Sokaklar dizisinin ilk bölümünden itibaren kamera karşısında olan Zafer Ergin, Rıza Baba karakteriyle izleyici etkilemeye devam ediyor. Sevilen polisiye dizisinin başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, İlker İnanoğlu, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu, Oya Okar gibi isimler yer alıyor. Dizide Rıza Soylu namı diğer Rıza Baba karakterine hayat veren Zafer Ergin de hayranlarının ilgi odağı oluyor.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

ESKİ EŞİ MELEK BAYKAL OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Meslektaşı Binnaz Ergin ile mutlu bir evlilik sürdüren Zafer Ergin'in bir dönem Cennet Mahallesi dizisinin yıldız ismiyle evli olduğunu öğrenenler, şaşkınlığa uğradı.  Zafer Ergin, ilk evliliğini, bir döneme damgasını vuran ekranların sevilen dizisi Cennet Mahallesi'nde Pembe karakterini canlandıran başarılı oyuncu Melek Baykal ile yaptığı öğrenildi.

1975 yılında nikâh masasına oturan ünlü çift, 4 yıl süren evliliklerini 1979 yılında noktaladığı kaydedildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading