Yandex Metrica

Riskli beyin ameliyatı geçirmişti.. İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlıses sağlık durumunu açıkladı!

Riskli beyin ameliyatı geçirmişti.. İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlıses sağlık durumunu açıkladı!

İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlıses, geçtiğimiz hafta beyin tümörü nedeniyle ameliyat olmuştu. Tatlıses, sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin

20.03.2024, 01:02

İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlıses, geçtiğimiz günlerde altı saat süren riskli bir ameliyat geçirdi. Baş ağrısı ve görme bozukluğu şikayetiyle gittiği hastanede beyninde tümör olduğu tespit edildi. Apar topar ameliyata alınan Tatlıses, sosyal medya hesabından sağlık durumuna ilişkin paylaşım yaptı.

"AYLARDIR SÜREN BAŞ AĞRISI"

Instagram hesabından yaptığı paylaşımda süreçte yaşadıklarını anlatan Tatlıses, şu ifadeleri kullandı:

"Aylardır süren ve bitmek bilmeyen baş ağrım ile birlikte seyir eden görme problemimin ardından yapılan tetkikler sonucu beyin tümörü sebebiyle ve doktorlarımızın kararıyla geçen hafta riskli bir ameliyat geçirdim..Önce Allah'ın, sonra kıymetli doktorlarımızın sayesinde altı saat süren operasyon başarıyla sonuçlandı, var olan tümör alındı ve doktorlarım tarafından kötü bir sonuç düşünülmese de, biyopsiye gönderildi.

Şimdi sonucu bekliyor, hem ameliyat sonrası, hem de akabinde yaşadığım soğuk algınlığı yüzünden iyileşmeye çabalıyorum."

"HEP VAR OLUN"

Ameliyatını gerçekleştiren doktor, hemşire ve hastane çalışanlarına teşekkür eden Tatlıses, "Allah hepinizden razı olsun, hep var olun..." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading