Yandex Metrica

Reza Zarrab'tan Seren Serengil paylaşımı! Hadise'nin şarkısıyla gönderme yaptı: Aşk Kaç Beden Giyer

Reza Zarrab'tan Seren Serengil paylaşımı! Hadise'nin şarkısıyla gönderme yaptı: Aşk Kaç Beden Giyer

Reza Zarrab ve Hadise arasındaki yazışmaların yankıları devam ediyor. Zarrab, olayların ardından Söylemezsem Olmaz yorumcusu Seren Serengil hakkında flaş bir paylaşımda bulundu.

Magazin

23.01.2024, 20:06

Söylemezsem Olmaz programı sunucuları, Hadise ve Reza Zarrab'ın yasak aşk yaşadığını öne sürdü. İkilinin Whatsapp yazışmaları olduğu öne sürülen mesajlar dün yayınlanan programda ortaya döküldü. O olay magazin dünyasında büyük ses getirdi. 

Önceki akşam bir paylaşım yapan Reza Zarrab, "Basında hakkımda çıkan şeyler mide bulandırıcı ve bunlar hakkında gereken neyse yapılacaktır. Zamanı geldiğinde canlı yayında açıklama yapacağım ben sustukça konuşanlar var." ifadelerini kullandı.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

"AŞK KAÇ BEDEN GİYER?"

Zarrab'tan bu kez Seren Serengil'i hedef alan bir paylaşım geldi. Serengil'in "Evli bir erkeği seviyorum" başlıklı açıklamasına dair gazete görüntüsü yayınlayan Zarrab, "Bizim alnımız ak, siz kendinizi sorgulayın" notunu yazdı.

Zarrab'ın gönderisine Hadise'nin "Aşk Kaç Beden Giyer" şarkısını eklemesi de dikkat çekti. Sosyal medya kullanıcılarından "Oralardan laf yetiştiriyor", "Seren gerçekleri konuştu", "Niye Hadise'nin şarkısıyla?" gibi yorumlar yapıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading