Yandex Metrica
SON DAKİKA
Reza Zarrab'tan Ebru Gündeş'e beklenmedik hamle! Kızı Alara için harekete geçti

Reza Zarrab'tan Ebru Gündeş'e beklenmedik hamle! Kızı Alara için harekete geçti

Geçtiğimiz günlerde Miami'de görüntülenen Reza Zarrab, eski eşi Ebru Gündeş'e karşı harekete geçti. Zarrab, 10 yaşındaki kızı Alara'nın velayetini almak için mahkemeye başvurdu.

Magazin

23.01.2024, 19:31

2010 yılında nikah masasına oturan Ebru Gündeş ve Reza Zarrab, geçtiğimiz yıl boşanmıştı. ABD'de tutuklanan ve itirafçı olmasının ardından tahliye edilen Zarrab, yaşamını Miami'de sürdürüyor. Lüks hayatıyla zaman zaman gündeme gelen Zarrab, geçtiğimiz günlerde genç bir kadınla yemek yerken objektiflere yansımıştı.

ALARA'NIN VELAYETİNİ İSTEDİ

İddiaya göre Ebru Gündeş ve Reza Zarrab arasındaki gerginlik devam ediyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Reza Zarrab, eski eşi Ebru Gündeş'e velayet davası açtı. Zarrab, 10 yaşındaki kızları Alara'nın velayetini istedi. Diğer yandan Beykoz 2. Aile Mahkemesi'nden de gizlilik kararı aldırdı.

Ebru Gündeş'in ise Iraklı iş insanı Rassan Khosnaw ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. İkilinin fotoğrafları basına sızmış, Rassan Khoshnaw mahkemeden telefon ve bilgisayarının hacklendiğini iddia ederek erişim engeli talebinde bulunmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading