Yandex Metrica
SON DAKİKA
Reyting rekorları kırıyor! Gülseren Budayıcıoğlu Yalı Çapkını dizisinin gerçeklerini açıkladı! En yakın bulduğu karakter bakın kimmiş

Reyting rekorları kırıyor! Gülseren Budayıcıoğlu Yalı Çapkını dizisinin gerçeklerini açıkladı! En yakın bulduğu karakter bakın kimmiş

Star TV'nin yeni dizisi Yalı Çapkını, kısa süre içinde reytinglerin zirvesine yerleşti. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kaleminden çıkan dizi dikkat çekmeyi başardı. Ünlü psikiyatrdan diziyle ilgili önemli bir açıklama geldi.

Magazin

23.01.2024, 19:56

Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Gözde Kansu ve Emre Altuğ'un yer aldığı Yalı Çapkını dizisi, geçtiğimiz haftalarda ilk bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Çarpıcı bir hikayeyi konu alan dizi, kısa süre içinde rakiplerini geride bırakarak reytinglerde birinci oldu. Yalı Çapkını'nın bazı sahneleri de sosyal medyada olay yarattı.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

"BUNLAR MEMLEKETİMİZİN GERÇEKLERİ"

Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayesinden ilham alınarak yazılan dizinin gerçek olup olmadığı merak konusu oldu. Budayıcıoğlu'ndan dizi hakkında şaşırtan açıklamalar geldi:

Bu Yalı Çapkını'nın hikayesi benim çok sevdiğim bir hikaye. Gerçek bir hikayeden alındı tabi ki. Gerekli uyarlamalar, düzenlemeler yapıldı. Fakat çok dokunaklı bir hikayesi var. Her bir karakterin ayrı bir hüznü, sıkıntısı, kaderi.. Kim bilir sizler en çok hangi karakterle empati yapacaksınız..

Ben dizide en çok Seyran'la ablası Suna ile en çok empati yapmıştım. Çünkü benim de kardeşlerimle ilişkim bu kadar yakındı. Fakat kızların başlarına öyle şeyler geliyor ki, siz de izlediniz. Kader onları ayrı yerlere savuruyor. Halanın, evdeki anne Esme'nin ve Suna'nın kaderi bambaşka. Bunlar bizim memleketimizin gerçekleri.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading