Yandex Metrica

Reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinde senaryo krizi! Başrol oyuncusu diziden ayrılıyor mu?

Reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinde senaryo krizi! Başrol oyuncusu diziden ayrılıyor mu?

Yeni sezonda en çok izlenen diziler arasında liderliği üstlenen Yalı Çapkını dizisi son dönemlerde senaryosunun gidişatı nedeniyle seyircilerden tepki toplamıştı. Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı Yalı Çapkını'nda flaş bir ayrılık yaşanacağı iddia ediliyor.

Magazin

23.01.2024, 20:21

Son dönemin en çok izlennen dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Pelo karakteriyle eleştirilerin hedefi olan Buse Kahraman hakkında çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

AFRA SARAÇOĞLU DİZİDEN AYRILIYOR MU? 

Ferit'in hayatından inatla çıkmayan Pelo'nun, 19. bölümde yalıya gelmesi, izleyicileri deyim yerindeyse çileden çıkardı. Sosyal medyada yer alan bir iddiaya göre, geri planda kalan Afra Saraçoğlu'nun diziden ayrılacağı konuşuluyor. Başrole ise Buse Buçe Kahraman'ın geleceği söylenir.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

4 KADINLA BİRDEN AŞK YAŞAMASNINA SİNİRLENDİ 

Dizilerin başrol oyuncularını ağırlamayı bir gelenek haline getiren Onedio YouTube kanalının, Afra Saraçoğlu'ndan önce Buçe Buse Kahraman'ı konuk edeceği söylentileri bu iddaialrı güçlendirdi. Bu hamle, bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından ''Başrol ayrılıyor'' olarak yorumlandı. Mert Ramazan Demir'in de senaryodan rahatsızlık duyduğu, Ferit karakterinin 4 kadınla birden aşk yaşamasına sinirlendiği belirtilmilşti.uçe Buse Kahraman'ın menajeri yoluyla senaryoya müdahale ettiği, Afra Saraçoğlu'nun geri planda tutulduğu iddiası kulislerde çok konuşuyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading