Yandex Metrica

Reha Muhtar'la gerilimleri bitmiyor! Deniz Uğur Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenip yardım istedi! 'Buna dur deyin'

Reha Muhtar'la gerilimleri bitmiyor! Deniz Uğur Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenip yardım istedi! 'Buna dur deyin'

Reha Muhtar'ın kızına şiddet uyguladığı iddiasının ardından Deniz Uğur'la yaşanan gerilim sürüyor. Deniz Uğur, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek yardım istedi.

Magazin

23.01.2024, 20:00

Deniz Uğur, eski eşi Reha Muhtar'ın 13 yaşındaki kızları Mina'ya şiddet uyguladığı iddiasıyla mahkemeye başvurmuş ve kızının geçici velayetini almıştı. Uğur, bu süreçte Muhtar'ın kızlarına bağırdığı bir ses kaydını yayınlamış, o ses kaydı büyük yankı uyandırmıştı.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

"AKLİ MELEKELERİ YERİNDE DEĞİL"

Önceki gün ise Reha Muhtar'ın bir restoranda garsonun üzerine yürüdüğü ve şiddet uygulamaya çalıştığı görüntüleri paylaşmıştı. Uğur, "Yürüyemiyor, kimi neden dövsün" dedikleri işte burada... Çocuklarım senelerdir bu davranışlara, bu görüntülere maruz kalıyorlar... El Kahhar" notunu yazmıştı.

Ünlü oyuncu, bu görüntüleri mahkemeye sunarak Muhtar'ın akli melekelerinin yerinde olmadığını belirterek oğlunun velayetini de talep etti.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

"LÜTFEN BUNA BİR DUR DEYİN"

Oyuncu, son olarak sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bir fotoğrafını paylaşan Uğur, "Sn. Cumhurbaşkanım; Ailem, çocuklarım ve ben herkesin gözü önünde ağır istismar ediliyoruz. Şu özel günün hatırına lütfen buna bir dur deyin..." ifadelerini kullanarak Erdoğan'a seslendi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading