Yandex Metrica
SON DAKİKA
Reha Muhtar'ın kızının ifadesi hayrete düşürdü! Deniz Uğur koruma istedi! 'Beni saçımdan tutup...'

Reha Muhtar'ın kızının ifadesi hayrete düşürdü! Deniz Uğur koruma istedi! 'Beni saçımdan tutup...'

Reha Muhtar ve Deniz Uğur arasındaki gerginlik devam ediyor. Ünlü oyuncu, çocukları ve kendi için koruma istedi. Muhtar'ın kızı Mina'nın pedagog eşliğinde verdiği ifade ağızları açık bıraktı.

Magazin

23.01.2024, 19:51

Reha Muhtar'ın çocuklarına şiddet uyguladığı iddiasının yankıları devam ediyor. Deniz Uğur, eski eşi Muhtar'ın kızları Mina'ya şiddet uyguladığı iddiasıyla darp raporu almış, İstanbul Anadolu 1. Aile Mahkemesi'ne başvurmuştu.

Mina'nın baskı nedeniyle şikayetinden vazgeçtiğini söyleyen Deniz, mahkemeden koruma istedi. Deniz Uğur ve Reha Muhtar'ın çocukları Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde pedagog eşliğinde ifade verdi. 

Sabah'ın haberine göre; ünlü televizyoncunun kızları Mina'ya uyguladığı şiddetin detayları ağızları açık bıraktı.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

"BABAM ONDAN NEFRET ETTİĞİMİ DÜŞÜNÜP ŞİDDET UYGULUYOR"

13 yaşındaki Mina, ifadesinde şöyle dedi:

12 Eylül günü annem beni almaya geldiğinde, ona 1 hafta önce babamın beni dövdüğünü söyledim. Daha önce de beni dövdüğü için babamdan şikayetçi olmuştum ama ona üzüldüğüm için bu şikayeti geri almıştım. Babam beni 4 yıldır dövüyor. Ondan nefret ettiğimi düşünüyor, ruh haline göre de bana şiddet uyguluyor.

Beni ısırıyor. Daha önce de bardak fırlatmıştı, bir kez de bacağıma demir ile vurmuştu ve bacağım morarmıştı. Geçen hafta da saçımdan tutarak, beni yere yatırdı, kafama vurdu.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

"ELİMDE ISIRIK İZLERİ VE MORLUKLAR VARDI"

Darp sonrası elimde ısırık izleri, morluklar ve vücudumun çeşitli bölgelerinde ağrılar vardı. "S......p gideceksin buradan, yılan, annen de o....u" şeklinde tehdit ve hakaretlerde bulunuyor. Kardeşime karşı büyük bir şiddette bulunduğunu görmedim. Sebepsiz yere darp eden bana tehdit ve hakaretlerde bulunan babamdan davacı ve şikayetçiyim.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading