Yandex Metrica

Reha Muhtar-Deniz Uğur gerilimi devam ediyor! Tamer Karadağlı devreye girdi, ortalık karıştı

Reha Muhtar-Deniz Uğur gerilimi devam ediyor! Tamer Karadağlı devreye girdi, ortalık karıştı

Reha Muhtar ve Deniz Uğur arasında sular durulmuyor. Kızına şiddet uyguladığı iddia edilen Muhtar, sosyal medya sayfasından şaşırtan bir paylaşım yaptı. Muhtar, olaya Tamer Karadağlı'nın da dahil olduğunu söyledi.

Magazin

08.04.2024, 01:25

Reha Muhtar'ın 13 yaşındaki kızı Mina'ya şiddet uyguladığı iddiasının yankıları devam ediyor. Deniz Uğur, mahkemeye başvurarak kızının geçici velayetini almıştı. Ünlü televizyoncunun kızına bağırdığı ses kaydı da ortaya çıkmıştı.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Muhtar, kızı Mina'nın uyuşturucu kullanmış biriyle görüştüğünü bu nedenle olayın yaşandığını öne sürdü. Muhtar'a Seren Serengil'in destek vermesi de dikkat çekti.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

TAMER KARADAĞLI DA DAHİL OLDU

Şimdi ise yeni bir gelişme yaşandı. Reha Muhtar ve Deniz Uğur arasındaki velayet konusuyla ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Muhtar, Deniz Uğur'un eski sevgilisi Tamer Karadağlı'nın Seren Serengil'i aradığını ve verdiği desteği kesmesini söylediği öne sürüldü. 

Twitter hesabından paylaşım yapan Reha Muhtar, "Seren Serengil'i susması ve konuşmaması için neden aradın Tamer Karadağlı? Senin Deniz Uğur'la yıllardır süren bağlantın nedir?" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading