Yandex Metrica

Reha Muhtar'a meydan okumuştu! Mustafa Sandal hakkında şoke eden iddia 'Evine ses kayıt cihazı koysak...'

Reha Muhtar'a meydan okumuştu! Mustafa Sandal hakkında şoke eden iddia 'Evine ses kayıt cihazı koysak...'

Reha Muhtar'ın kızına şiddet uyguladığı iddiası konuşulmaya devam ediyor. Mustafa Sandal'dan ünlü televizyoncuya tepki gelmişti. Cengiz Semercioğlu da tartışmalara dahil oldu. Semercioğlu, Mustafa Sandal'ı uyardı.

Magazin

23.01.2024, 19:53

Reha Muhtar'ın 13 yaşındaki kızı Mina'ya şiddet uyguladığı iddia edilmişti. Eski eşi Deniz Uğur, mahkemenin yolunu tutarak kızının geçici velayetini aldı. Ardından Muhtar'ın kızına bağırdığı anlara dair ses kaydını yayınladı. 

O kaydın ardından birçok ünlü isimden tepki geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Mustafa Sandal ise "Kızına sözlü şiddette bulunan Reha Muhtar'ı kınıyorum! Kayıtta çocuğa söylüyorsun ya ben de sana söylüyorum; varsa yüreğin sokağa çık, 5 dakikan var Reha! Bak bakalım kaç kişi yüzüne tükürecek? Savunmasız bir kız çocuğuna baskı kurmakla olmuyor bu işler" ifadelerini kullandı.

O sözlerin ardından tartışmalara Cengiz Semercioğlu dahil oldu. Reha Muhtar'ın babalığına dair bir yazı kaleme alan Semercioğlu, Mustafa Sandal'a da uyarıda bulundu.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

"TUŞLARA BASMADAN ÖNCE EMPATİ YAP"

Reha Muhtar'ın çocukları için kariyerini bir kenara attığını söyleyen Semercioğlu, Mustafa Sandal'a şöyle seslendi:

"Ben Mustafa Sandal’ın da çok iyi bir baba olduğuna tanığım mesela. Ama emin ol sevgili Musti, Emina’yla boşanma sürecine giderken senin evine de ses kayıt cihazı koysak benzer bağırmalarını kaydederdik herhalde… O yüzden tuşlara şehvetle basmadan önce biraz empati lütfen."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading