Yandex Metrica

Rachel Araz'dan Zehra Güneş yorumu: Lokum ötesi bir şampiyon

Rachel Araz'dan Zehra Güneş yorumu: Lokum ötesi bir şampiyon

Kulüpler bazında 4. kez dünya şampiyonluğuna ulaşma başarısı gösteren Vakıfbank'ın güzel yıldızı Zehra Güneş'e iltifatlar yağmur gibi...

Magazin

23.01.2024, 18:30

Uluslararası Voleybol Federasyonu Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası finalinde İtalya ekibi Imoco Volley'i 3-2 yenerek altın madalyaya ulaşan Vakıfbank tüm Türkiye'yi gururlandırdı. 

Takımın yıldız isimlerinden Zehra Güneş ise gittiği her yerde ilgiyle karşılanıyor. Güzelliği ve fiziğiyle iltifat yağmuruna tutulan Zehra Güneş'e ünlü Youtuber Rachel Araz'dan çarpıcı bir yorum geldi. 

Güneş'le buluşmasını sosyal medya hesabından paylaşan Araz, "Lokum ötesi bir şampiyon" diyerek başarılı oyuncuyla çektiği fotoğrafı yayınladı. 

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

DİDEM SOYDAN DA BOŞ GEÇMEDİ

Güneş'i öven kadınlar listesinde manken Didem Soydan da var. Instagram hesabında onunla çekilmiş bir fotoğrafı paylaşan Soydan, altına şu notu düştü: 

"O kadar güzel ve zarif ki. Tam bir dünya şampiyonu... Tabii ki hemen koluna yapıştım 'fotoğraf çekilebilir miyiz diye... Her an dünya şampiyonu görmüyorum sonuçta..." 

Zehra Güneş'in milli takımdan arkadaşı Ebrar Karakurt ise Güneş'in bir paylaşımına yaptığı yorumla gündem olmuş, arkadaşının fotoğrafının altına "Abi bu ne, titrettin beni" diye yazmıştı. 


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading