Yandex Metrica

Pucca ismiyle bilinen Pınar Işık'ın hapsi isteniyor

Pucca ismiyle bilinen Pınar Işık'ın hapsi isteniyor

Pucca olarak tanınan sosyal medya fenomeni Selen Pınar Işık hakkında erkeklerle ilgili paylaşımlarının ardından 6 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.

Magazin

08.02.2024, 15:27

Pucca lakaplı Pınar Işık yine bir paylaşımı nedeniyle gündeme geldi. Fenomen Pucca'nın erkeklerle ilgili yaptığı paylaşımlar nedeniyle "Halkın bir kesimini cinsiyet farklılığına dayanarak alenen aşağılama" suçundan 6 aydan 1 yıla kadar hapsi isteniyor.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Pınar yıldırım hakkında iddianame hazırladı. İddianamede 19 Temmuz 2020 tarihinde yaptığı paylaşımın ihbar edilmesi üzerine soruşturma başlatıldığı belirtildi. Şüphelinin ifadesine de yer verilen iddianamede soruşturmaya konu paylaşımı kendisinin yaptığını, o dönem eski eşi Osman Karagöz ile evli olduğunu, eski eşinin Twitter isimli sosyal medya sitesinde, kendisini kastederek bir paylaşım yaptığını ve ona istinaden karşılıklı atışmalar olduğunu söylediği kaydedildi.

Ayrıca Pınar Işık'ın bunun haricinde bir amacı olmadığını ve twitten yanlış çıkarım yapıldığını beyan ettiği kaydedildi. Fenomenin, paylaşımı suç işleme kastıyla yapmadığı ve suçlamayı kabul etmediğine dair ifadesine yer verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading