Yandex Metrica
SON DAKİKA
Prens Harry 50 yaşında kel kalabilir

Prens Harry 50 yaşında kel kalabilir

Uzmanlar, saç dökülmesinin hızlanmasıyla Prens Harry'nin 15 yıl içinde tamamen kel olacağını tahmin ediyor. İngiltere'de bir cerrah, Prens'e uyarıda bulundu.

Magazin

23.01.2024, 17:34

İngiltere'nin önde gelen kozmetik cerrahlarından biri, Prens Harry'nin geçen yıl eşi Meghan ile ABD'ye taşınmasından beri saç dökülmesinin hızlandığını ve 50 yaşında kel olabileceğini iddia etti.

Manchester'da bir klinikte görev yapan Dr. Asım Shahmalak ise Sussex Dükü'nün saç dökülmesi konusunda Prens William'dan on yıl daha geride olduğunu söylüyor. Dr. Shahmalak, saç dökülmesi olarak Harry'nin 36 yaşındayken, ağabeyi William'ın ise 26 yaşındayken aynı aşamada olduğunu kaydetti.

"SAÇLARINI HIZLA KAYBEDİYOR"

Shahmalak, "Kellik geni Harry'de o kadar güçlü değil ama hala saçlarını hızla kaybediyor. Şu anda Harry'nin saç dökülmesinin çoğu tepe bölgesinde. Onun hemen yanında da oluşan bir kellik var ve saçlarının önlere doğru seyrekleştiğini görebilirsiniz." dedi.

"TEDAVİ OLMAZSA SAÇ KAYBI ARTACAK"

"Tedavi olmazsa, son 15 ayda gördüğümüz hızlı dökülme gelecek yıl artacak. Harry asla ağabeyi kadar kel olmayabilir. William, kraliyet üyelerinde herkesten fazla etkilendi. Her nesilde, bazı ailelerde olabilecek saç dökülmesi daha da kötüleşiyor gibi görünüyor." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading