Yandex Metrica
SON DAKİKA
Pitbull annesi Melek Mosso'dan Max'in annesi Ayşe Arman'a saldırgan mektup: Bu mevzular şu an bi tık pamuk ipliğinde

Pitbull annesi Melek Mosso'dan Max'in annesi Ayşe Arman'a saldırgan mektup: Bu mevzular şu an bi tık pamuk ipliğinde

Ayşe Arman başıboş köpeklerin tehlikeli olabileceğini, çocuklar değil, kendi köpeği saldırıya uğrayınca fark etti. Pitbull dehşetine dikkat çeken Arman, köpek fetişleri tarafından linç edildi. Bunlardan biri de kendini 'pitbull annesi' olarak tanımlayan Melek Mosso oldu.

Magazin

26.03.2024, 12:14

Kendini 'hayvansever' olarak tanımlayan gazetecilerden Ayşe Arman, başta çocuklar olmak üzere çok sayıda insanın ölümüne yol açan başıboş köpek dehşetini kendi köpeği saldırıya uğrayınca fark etti. 

Ayşe Arman'ın köpeği Max, sokakta sahipsiz bir pitbull tarafından parçalanmak istendi. Yaşadığı dehşet anlarını sosyal medya hesabında anlatan Arman, köpeğe tapanlar tarafından linçle karşılaşınca duruma isyan etti.

"Yazıklar olsun! Max'e köpek saldırdı. 'Başıboş pitbull tehlikeli olabilirmiş' dedim. Linç yedim! Ben dehşeti yaşadım! Ölümü hissettim. Evladım gözümün önünde parçalanıyordu! Siz ne saçmalıyorsunuz?" diyen Arman, Instagram'daki takipçilerinin pek çoğu tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu. 

Şimdiye dek çok sayıda insanın ölümüne neden olan ve sıklıkla kendi sahiplerini de parçalayan pitbull cinsi köpekleri savunanlardan biri de şarkıcı Melek Mosso oldu. 

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

MOSSO'DAN MESAJ VAR: PITBULL ANNELERİNİ ÜZMEYİN

Köpeği ölümden dönen Arman'ın sahipsiz pitbull endişesini gündeme getirmesinden rahatsızlık duyan Mosso, kendisini 'köpek annesi' olarak tarif ederek Ayşe Arman'a hitaben şunları yazdı:

"Ayşe hanım, devletin getirdiği sistemle pek çok pitbull sahibi hayvanını sokağa saldı. Çip taktırmak vs ücretsiz ve devlet kontrollü olsaydı belki o hayvan da sokakta sahipsiz olmayabilirdi. Benim de bir pitbull kızım var. Daha önce kendisi başka sahipli köpekler tarafından saldırıya uğradığı için başka hayvanlara karşı tepkili. O yüzden ben kızımı ancak bahçeme ya da terapistinin olduğu alana çıkartabiliyorum. Bunları neden yazdım diye sorarsanız, bu mevzular şu an bi tık pamuk ipliğinde. Sizin gibi toplulukların saydığı kişiler böyle mevzular için yazarken kalemini biraz daha dikkatli kullansa biz pitbull anneleri de daha mutlu oluyoruz. Saygılar, sevgiler."

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

AYŞE ARMAN OLAYI ŞÖYLE ANLATMIŞTI

Ayşe Arman, köpeği Max'e saldırı olayını takipçileriyle şöyle paylaşmıştı:

"Olmayacak şey oldu. Max’e bi pitbull saldırdı. Sitemizin girişinde. Sokakta dolaşan, sahipsiz bi pitbull. Bir anda oldu -normalde kucağıma alırım başka köpek görünce- bu sefer vakit bile olmadı, her şey saniyeler içinde gelişti, bizimkine koştu ve boynundan kaptı. Allahtan ben de yapıştım, bırakmadım Max’i. Yerlerde süründük, pek çok kişi yardıma geldi. Ama ayıramadık.
.
Bu pittbull denilen şey nasıl bi şeyse, kitliyor dişlerini. Hayatımın en çaresiz anlarından biriydi. Yardım edin diye bağırıyorum, kurtarın diye bağırıyorum. Sürünüyoruz yerlerde.
.
Max’i bıraksaydım, o pitbull, boynunu, kafasını ısırmakla kalmaz, yerden yere vururdu. İnsanlık ölmemiş diyeceğim, çünkü gerçekten herkes yardıma koştu, minnettarım, pittbulla vuruyorlar bıraksın diye. Ama bırakmıyor. Ben birazdan boynundan kanlar gelecek, koparacak boynunu diye korku içindeyim. Ağlıyorum. Çığlıklar atıyorum.


.
Sonunda nasıl olduysa kurtardık. Bir anda ağzından aldık. Yardım eden herkese çok teşekkür ederim. Oğlum ölmedi. Hayatta. Çok çok ucuz atlattık. Verilmiş sadakamız varmış. Kafasında diş deliği var. Kafatasında çatlak yok. Röntgen çekildi. Boynu sıkışmış. O tedavi başlayacak. Antibiyotik başlayacak. Biraz şoktayız hala. 72 saat önemliymiş. Ama Allaha şükür iyi.
.
Başıboş Pitbull kötü bi şeymiş. Bi şey yapmazsan saldırmaz sanıyordum. Saldırabiliyor. Bu noktada, kusura bakmayın empati yapamıyorum, birileri bu pitbulla acımasızca davranmış, ondan böyle diyemiyorum. Neler yapabileceğini gördüm çünkü. Feciydi. Pitbull’ların başıboş olanlarını bile savunanlar var, agresif mizaçlı olanlar kendi çocuklarının/ köpeklerinin boynunu koparsınlar bakalım, aynı şekilde savunabilecekler mi? Tabii ki suç onları kötü yetiştiren de. Bunu anlamak için dahi olmaya gerek yok! Ama bu ülkede her şey kontrolsüz. Bu konu da. O yüzden sokakta başıboş gezen pitbullar tehlikeli olabilir. Kimse beni artık aksine inandıramaz.
.
Belediye alıp götürmüş. Bi çocuğa da saldırabilirdi. Durum böyle. Bu fotoğraflar dünden. Şimdi uyuyor Max, ben de dibindeyim."

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

KENDİ SAHİBİNİ PARÇALAMIŞTI

2017 yılı sonunda ABD'nin Virginia eyaletinde Pitbull cinsi köpek besleyen 22 yaşındaki Bethany Lynn Stephens, kendi köpeği tarafından parçalanmış, feci şekilde can veren kadının cesedi günler sonra bulunmuştu. 

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

BAŞIBOŞ KÖPEK DEHŞETİNDEN ÖRNEKLER

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading