Yandex Metrica
SON DAKİKA
Pınar Deniz'den olay yaratan aşk açıklaması! 'O da bana boş değilmiş'

Pınar Deniz'den olay yaratan aşk açıklaması! 'O da bana boş değilmiş'

Kanal D'de ekrana gelen Yargı dizisindeki başarılı performansıyla beğeni toplayan Pınar Deniz, Yiğit Kirazcı ile ilişkisinin nasıl başladığını anlattı.

Magazin

21.02.2024, 06:01

Pazar akşamlarına damgasını vuran Yargı dizisinde Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz, özel hayatıyla da konuşulmaya devam ediyor. Elle dergisine röportaj veren oyuncu, Aşkın Kıyameti filminde birlikte rol aldığı Yiğit Kirazcı ile ilişkisinin nasıl başladığını anlattı.

"OLDUĞUM GİBİ KABUL EDİYOR"

Yiğit Kirazcı ile tanışma toplantısında karşılaştıklarını söyleyen Deniz, "O an sadece işe odaklanmıştım. Benden duymuş olmayın ama kendisi ilk görüşte de boş değilmiş bana karşı. Film bitse de baktık ki hiç ayrılamıyoruz; sonrası iyilik güzellik işte. Yiğit beni olduğum gibi kabul ediyor."  dedi.

"KENDİMİN SEVGİLİSİ OLURDUM"

Başarılı oyuncu, açıklamasının devamında "Bazen çok zıt düşünüyoruz ama sırf birbirimizi daha iyi anlamak için dünyamızı genişletiyoruz. Bir düşünce üzerine saatlerce konuşabiliyor olmamızı seviyorum. Arada deliliğim tutuyor ama başka biri olsam kendimin sevgilisi olurdum herhalde." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading