Yandex Metrica

Pınar Altuğ mini şortuyla poz verdi, sosyal medya ayağa kalktı! Semiha Yankı bile yorumsuz kalamadı: "Bu kadın hep böyle..."

Pınar Altuğ mini şortuyla poz verdi, sosyal medya ayağa kalktı! Semiha Yankı bile yorumsuz kalamadı: "Bu kadın hep böyle..."

Pınar Altuğ sık sık sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı pozlarıyla gündeme geliyor. Yeni pozu ile olay yaratan Altuğ'a Semiha Yankı'dan yorum geldi. İşte ayrıntılar...

Magazin

23.01.2024, 19:16

Güzel oyuncu Pınar Altuğ sosyal medya hesabından şortlu paylaşım yaptı. Semiha Yankı güzel oyuncu ve sunucuyu görünce "Maşallah sana canımın içisi" yazdı. Sporunu aksatmayan Altuğ'a çoğu takipçisi "Hiç yaşlanmıyorsun", "Allah nazarlardan saklasın", "Nazar boncuğu takın kem gözlülerin nazarı değmesin" yorumları yaptı.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

"HANIMIN GÖĞÜSLERİ MASANIN ÜZERİNDEYDİ"

Pınar Altuğ geçtiğimiz günlerde Armağan Çağlayan'ın "Sevgilinizle yemeğe çıktığınız onun başka birinin dekoltesine bakması normal midir?" sorusu üzerine "Eğer gerçekten bir sergileme durumu varsa eşimin gözünün takılması normaldir. Bu arada benim kocam görmez. Geçen gün gittiğimiz restoranda başımıza geldi. Kapının girişinde oturan bir hanımın göğüsleri resmen masanın üzerindeydi. Biz özel bakmaya gittik. Yağmur 'kapıdan girince gözümü alamadım' dedi. Hakikaten de alınacak gibi değildi. Ona bakmazsanız zaten bir acayiplik var. Öyle bir durum varsa bakılması normal. Zaten bakılsın diye yapılmış. Ben güzel bir kadın ya da adam gördüğümde hem kocama gösteririm hem kendim bakarım. Güzele bakmak sevaptır" diyerek gündeme gelmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading