Yandex Metrica
SON DAKİKA
Pelin Batu Türkiye'ye döndü, Amerika'ya isyan etti! 'Paranız yoksa ölün'

Pelin Batu Türkiye'ye döndü, Amerika'ya isyan etti! 'Paranız yoksa ölün'

Oyuncu ve sunucu Pelin Batu, doktor eşinin görevi nedeniyle gittiği Amerika'dan geri döndü. 'Yalnız olmak bize zor geldi' diyen Batu, Amerika'nın sağlık sistemiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Magazin

06.03.2024, 10:39

Doktor eşi Macit Bitargil'in görevi nedeniyle bir süre önce Amerika'ya giden Pelin Batu, önceki gün oğlu Raphael ile Nişantaşı'nda yürüyüş yaparken objektiflere yansıdı. İstanbul'a döndüklerini söyleyen Batu "Çok özlemişiz burayı. Pandemide yalnız olmak çok zor geldi bize. En zoru o." dedi.

"YALNIZ OLUNCA BİR ŞEYİN KIYMETİ YOK"

Sıla hasreti nedeniyle Amerika'dan döndüğünü belirten ünlü sunucu, "Dünyanın en güzel ülkesi olsa böyle rahat içinde yüzseniz bile yalnız olduktan sonra hiçbir şeyin kıymeti yok. İnsanın sevdikleri, akrabaları ve arkadaşları yanında olması belli bir yaştan sonra daha önemli..." diye konuştu.

"PARAN OLDUĞU KADAR YAŞIYORSUN"

Amerika'nın sağlık sistemindeki sorunlar hakkında konuşan 43 yaşındaki Batu, "Çok sıcak insanlar da var, ister istemez bireysel olmak durumundalar. Orada mesele 'Paranız yoksa ölün' demek gibi bir şey. Sağlık sistemi en çok eleştirilen şey Amerika'da; tüm bunlar paraya endeksli olunca, statü bu kadar önemli olunca çok itici oluyor. Hani paran olduğu kadar yaşıyorsun orada. Burada aile birbirine kol geriyor, arkadaşlar birbirine yardımcı oluyor" ifadelerini kullandı.

"SİNEMAYI TERCİH EDERİM"

Bir süredir ekranlardan uzak kalan Batu, oğlunu büyüttüğü için dizi setlerine dönmeyi düşünmediğini ve sinema filmleriyle kariyerine devam edeceğini söyledi. Oyuncu, "Uzun zamandır dizi yapmıyorum. Çalışma şartları çok zor, günde 15 saat sette kalan arkadaşlarım var. Çocuğunuz varsa ve dadılar büyütsün istemiyorsanız dizi imkansız gibi bir şey. Ancak sinema filmi öyle değil. Sinema işi en fazla bir ayda bitiyor. Şahsen ben sinemada çalışmayı tercih ediyorum" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading