Yandex Metrica

Pedro de Noronha kapıda kaldı, Tülin Şahin'e isyan etti

Pedro de Noronha kapıda kaldı, Tülin Şahin'e isyan etti

Tülin Şahin, iki yaşına giren kızı Siena Leyla'nın doğum gününü kutladı. Kutlama için İstanbul'a gelen Pedro de Noronha, sosyal medyada yaptığı paylaşımla gündem oldu.

Magazin

10.03.2024, 11:27

Tülin Şahin ve Pedro de Noronha, kızları Siena Leyla'nın doğumundan bir süre sonra yollarını ayırmıştı. Daha sonra ikili arasında velayet savaşı başlamıştı. Ünlü manken, Portekizli iş adamının hem kızına hem kendisine şiddet uyguladığını iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulunmuş ve uzaklaştırma kararı aldırmıştı.

"DEZENFEKTAN İÇİRMEYE KALKIŞTI"

Savcılığa sunduğu dilekçede Noronha'nın üç milyon Euro borcu olduğunu söyleyen Şahin, kızlarını kaçırarak kendisinden fidye istemek için plan kurduklarını da ileri sürmüştü. Noronha'nın Siena'ya dezenfektan içirmeye çalıştığını ve çocuğu sıktığını iddia etmişti.

"ÇOCUKLA GÖRÜŞMEME ENGEL OLUYOR"

İddiaların hayal ürünü ve iftira olduğunu söyleyen Pedro de Noronha ise, uzaklaştırma kararına itiraz etmiş ve ünlü mankenin akıl sağlığının yerinde olmadığını söylemişti. Noronha'nın sunduğu dilekçede "Mahkeme kararına aykırı davranarak babayla çocuğun görüşmesine engel olmaktadır." denilmişti.

"YARGIÇ TÜLİN, KIZIMI NE ZAMAN GÖREBİLİRİM?"

Tülin Şahin, 2019 yılında dünyaya gelen kızları Siena Leyla'nın doğum gününü kutladı. Kızını görebilmek için İstanbul'a gelen Noronha, Tülin Şahin'in yaşadığı apartmana geldi. Ancak kapıda kalan iş adamı sosyal medyada isyan etti. Noronha, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili Siena, doğum günün kutlu olsun aşkım! Burayı annenin apartmanının lobisi olarak tanıyabilirsin. Baban doğum gününü kutlamak ve seninle vakit geçirmek için buradaydı ve ne yazık ki annen bir kez daha Türk mahkemelerinin bugün seni görmeye hakkım olduğunu söylemesine rağmen, kendisinin Türk yargı sisteminin üstünde olduğuna ve kendisinin nihai karar mercii olduğuna karar verdi. Ne zaman birlikte olabileceğimizin nihai yargıcı.

Yargıç Tülin, kızımızı ne zaman görebileceğimi söyler misiniz? Baban bir kez daha her yöne 5.000 km uçtu ve seni görmeden eve dönecek sevgili Siena'm."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading