Yandex Metrica

Payitaht Abdülhamid'in Bidar Sultan'ı Özlem Conker oyunculuğa ara verdi! İşte yeni mesleği

Payitaht Abdülhamid'in Bidar Sultan'ı Özlem Conker oyunculuğa ara verdi! İşte yeni mesleği

Son olarak Payitaht Abdülhamid dizisinde rol alan Özlem Conker, oyunculuğa ara verdi. Artık başka bir projenin içinde olduğunu söyleyen Conker, yeni mesleğini açıkladı.

Magazin

17.03.2024, 23:24

Şimdiye kadar Kurşun Kalem, Vasiyet, Kınalı Kar, Karagül gibi dizilerde rol alan, son olarak Payitaht Abdülhamid dizisiyle seyirci karşısına çıkan Özlem Conker, oyunculuğa ara verdi. Başarılı oyuncu yeni mesleği ile şaşırttı. "Artık başka bir projenin içindeyim, ama dizi ve film sektörüyle ilgili değil" diyen oyuncu, yeni mesleğini açıkladı.

ÜNİVERSİTEYE BAŞLADI

Karagül ve Payitaht Abdülhamid'in ardından yüzünü dinlendirmek istediğini söyleyen Conker, "O yüzden Payitaht Abdülhamid'de işim bitince bir dinlenme süresi verdim kendime. Oyunculuk anlamında dinlenirken boş durmak istemedim. İç mimarlık okumak istiyordum. Üniversite sınavlarına girip, Bilgi Üniversitesi Mimari Restorasyon bölümünü kazandım. Girdiğim bölüm iki yıllık. İlk yılım olmasına rağmen, bayağı yoğun geçiyor." dedi.

İKİ MESLEĞİ BİRDEN YÜRÜTECEK

Oyuncu, mimari restorasyonun Türkiye'deki tarihi kültür varlıklarını korumayı ve restore etmeyi öğrettiğini belirtti. Bölümünün kapsamından bahseden Conker, "Derslerimizin çoğu tarihi kültür varlıklarımızda geçiyor. Buram buram tarih kokan binalarda olmayı ve konunun uzmanlarından bilgi almayı çok sevdim. Gördüğüm eğitimden keyif alıyorum. Bölümümü bitirmek ve sonrasında oyunculukla birlikte bu mesleği yapmak istiyorum." diye konuştu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading