Yandex Metrica
SON DAKİKA
Paris Hilton'u yıkan haber! Carter Reum'un gizli çocuğu ortaya çıktı

Paris Hilton'u yıkan haber! Carter Reum'un gizli çocuğu ortaya çıktı

Paris Hilton, geçtiğimiz hafta üç gün süren görkemli bir törenle Carter Reum'la dünyaevine girmişti. Reum'un gizli bir çocuğu olduğu ortaya çıktı.

Magazin

23.01.2024, 18:18

Daha önce 3 kez nişanlanan ve aradığı mutluluğu bulamayan Paris Hilton, geçtiğimiz hafta iş insanı Carter Reum ile evlendi. Üç gün süren düğünde Paris Hilton'un 4 farklı gelinlik giymesi çok konuşuldu. Hatta Carter Reum'un Hilton'u gelinlikle görünce gözyaşlarını tutamaması sosyal medyada gündem oldu. Şimdi ise Carter Reum'la ilgili herkesi şoke eden bir gerçek ortaya çıktı. Reum'un gizli bir çocuğu olduğu öğrenildi.

Reum'un bir dönem Mel Gibson ile birlikte olan Laura Bellizzi'den bir kızı olduğu ortaya çıktı. Bellizzi'nin 2011 yılında hamileyken bebeğin Mel Gibson'dan olduğu öne sürülmüş, ancak televizyon yıldızı bu iddiaları reddetmişti. Carter'ın 9 yaşındaki kızını yalnızca 1 kez gördüğü iddia edilirken, Reum'un sözcüsü bu iddiaları doğruladı.

İş insanının sözcüsü, "Bu 10 yıllık bir hikâye, Carter çocuğu destekliyor. Onunla geleneksel bir baba-kız ilişkisi olmasa da doğduğundan beri geçimini sağlıyor ve sağlamaya da devam edecek" diye konuştu.

Paris Hilton'un konudan haberdar olup olmadığı henüz bilinmiyor. ABD'li sosyetikten konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading