Parası biten Şeyma yine yaptı yapacağını! Yeniden başladılar

Şeyma Subaşı ve Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ani bir şekilde ayrılık kararı almıştı. İkili cephesinde flaş bir gelişme yaşandı. Şeyma Subaşı'nın kızı Melisa Ilıcalı ve Meedo ile birlikte Paris'te tatil yaptığı öne sürüldü.
Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi bir süre önce evlilik kararı almış ancak nikah masasına oturmaları beklenirken sürpriz bir şekilde ilişkilerini noktalamıştı. Subaşı'nın adı daha sonra Hakan Sabancı ile aşk dedikodularına karışırken, Meedo'nun da İsrailli model Eden Polani ile aşk yaşadığı hatta evlilik hazırlıklarına başladığı söyleniyordu.
PARİS'TE TATİLE ÇIKTILAR
İkili cephesinde beklenmedik bir gelişme yaşandı. Subaşı ve Mısırlı milyarder Meedo ayrılığa daha fazla dayanamadı. Çift, ilişkilerine bir şans daha verme kararı aldı.
Subaşı ve Meedo'nun Paris'te lüks bir otelde beraber kaldığı ortaya çıktı. Subaşı'nın kızı Melisa ve Meedo da birlikte görüntülendi.
