Yandex Metrica
SON DAKİKA
Pakize Suda'dan yürekleri sızlatan haber! Son hali herkesi üzdü 'Artık kimseyi tanımıyor'

Pakize Suda'dan yürekleri sızlatan haber! Son hali herkesi üzdü 'Artık kimseyi tanımıyor'

Bir süredir Demans hastalığı ile mücadele eden Pakize Suda'nın sağlık durumuyla ilgili üzücü haber geldi. Fethiye'de özel bir bakımevinde tedavi gören Suda'nın son hali görenleri şaşırttı.

Magazin

23.01.2024, 19:18

Bir dönem ekranların sevilen yüzü olan Pakize Suda'nın demans hastalığı ile mücadele ettiği öğrenilmişti. Hastalığa yakalandığı dönemden bu yana köşesine çekilen Suda'nın sağlık durumuyla ilgili yeni haber geldi. Onur Akay, ünlü ismin sağlık durumunu paylaştı.

"ARTIK HİÇKİMSEYİ TANIMIYOR"

Magazin dünyasında "Felaket Tellalı" olarak tanınan ses sanatçısı Onur Akay, demans hastalığı ile mücadele eden Pakize Suda'nın son durumunu paylaştı. Akay, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Pakize Suda, Fethiye’de ücreti oldukça yüksek olan, Alman hastaların da tedavi gördüğü özel bir bakımevinde kalıyor ve orada çok iyi bakılıyor. Artık hiç kimseyi tanımayan ve hiçbir şeyi hatırlamayan Pakize Suda, orada oyun oynayan bir çocuk gibi mutlu ve diğer hastalarla birlikte birbirlerinin ayakkabılarının teklerini giyerek eğleniyor, gülüyor ve oynuyor."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading