Yandex Metrica

Özgü Namal tatilde öfkeden deliye döndü! 'Ben onlar gibi değilim' deyip ateş püskürdü, oğlundan beklenmedik bir tepki geldi

Özgü Namal tatilde öfkeden deliye döndü! 'Ben onlar gibi değilim' deyip ateş püskürdü, oğlundan beklenmedik bir tepki geldi

Geçtiğimiz yıl eşi Serdar Oral'ı kalp krizi nedeniyle kaybeden Özgü Namal, çocuklarıyla birlikte Bodrum'da görüntülendi. Oyuncu, kendilerini çeken basın mensuplarına tepki gösterdi.

Magazin

23.01.2024, 19:38

Eşi Serdar Oral'ı 2020'de kaybeden Özgü Namal, uzun süredir ekranlardan uzak. Zor günleri atlatmaya çalışan oyuncu, şu sıralar Bodrum'da çocuklarıyla birlikte tatil yapıyor. Hayatını gözlerden uzak sürdürmeyi tercih eden 43 yaşındaki oyuncu, çocuklarıyla birlikte objektiflere yansıdı. Namal, görüntü alan basın mensuplarıyla tartıştı.

GAZETECİLERE SERT ÇIKTI

Basın mensupları tarafından görüntülendiğini fark eden oyuncu, tartışma yaratacak bir harekete imza attı. Çocuklarını yanına çağıran oyuncu plajı terk etmek istedi. Namal, görüntü alan gazetecilere "Çocuklarımı çekemezsin. Buraya gel, gel buraya" diye sert çıktı.

"BEN ONLAR GİBİ DEĞİLİM"

Öfkesine hakim olamayan oyuncu, "Çocuklarımı çekmeni istemiyorum. Burası özel bir alan, sen beni çekemezsin. Hemen sil o fotoğrafları" diyerek basın mensuplarına bağırdı. Gazetecilerin "Sizi yasal alanlarda çekiyoruz, sakin olun" sözlerine sinirlenen oyuncu, "Buradakiler kendi çocuklarının çekilmesini isteyebilir, kendi çocuklarını çektirebilir, ben istemiyorum. Çocuğumu çekemezsin, ben onlar gibi değilim" şeklinde konuştu.

"GAZETEDE ÇIKMAK İSTİYORUM"

Namal'ın oğlu Nefes'ten ise beklenmedik bir tepki geldi. Gazetecilerin yanına gelen Nefes kısık bir sesle "Abi fotoğrafları bence silmeyin Çünkü ben gazetede çıkmak istiyorum" dedi. Namal'ın oğlunun bu sözleri herkesi gülümsetti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading