Yandex Metrica

Özge Özpirinçci düğün tarini açıkladı

Özge Özpirinçci düğün tarini açıkladı

Özge Özpirinçci, verdiği bir röportajda rol aldığı yeni projesi ve özel hayatıyla ilgili konuştu. Özpirinçci, Burak Yamantürk'le yapacakları düğün tarihini de söyledi.

Magazin

24.04.2024, 00:51

Salih Bademci ile başrolleri paylaştığı İlk ve Son dizisiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Özge Özpirinçci, Hürriyet'ten Onur Baştürk'e konuştu. Özpirinçci, özel hayatına dair dikkat çeken açıklamalarda bulunurken, Eylül ayında evlenecekleri söylentilerine de yanıt verdi.

DÜĞÜN ÖNÜMÜZDEKİ YAZ

Özge Özpirincçi, Burak Yamantürk'le Eylül ayında evlenecekleri yönünde çıkan haberlerle ilgili şöyle konuştu:

"Hayır ya onu biz de okuduk. Tabi ki hukuki olarak evlilik yapmamız bebek için daha güvenli bir ortam sağlıyor. Mesela Allah korusun Burak hastanelik olsa ben onun ailesi değilim, hukuki olarak... Dolayısıyla nikah yapmamız gerekiyor. Devletin bizi aile olarak görmesi için. Ama düğün olayında çok net şunu söyledim Burak’a: Eğlenip dağıtamayacağım bir düğünde ben kimseyi ağırlayamam, “Ne haliniz varsa görün” derim. O yüzden benim de misafirler gibi eğlenebileceğim bir zamanda düğün yapacağız. O da muhtemelen önümüzdeki yaz olur. Hiç acelemiz yok."

BEBEK İÇİN 'ÜZÜM' İSMİ

Bebeklerine koyacakları isim konusunda Burak Yamantürk'ün kolay beğenmediğini söyleyen Özpirinçci, "Hamile kaldığımdan beri aklımda tek bir isim var. Çok dalga geçildi bu isimle ilgili. Üzüm. Herkes bana 'Çocuğuna bunu yapma Özge'diyor. Bence çok güzel isim.  Küçük çocuk Üzüm, genç kız Üzüm, 35’lerinde Üzüm Hanım, 70’inde Üzüm teyze... Ayrıca Üzüm Yamantürk de çok fonetik geliyor kulağa." dedi. Ancak isim için Yamantürk'ten ret oyu aldığını da belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading