Yandex Metrica

Özge Özpirinçci cephesinde flaş gelişme! Anne olduktan sonra ara vermişti, ekrana geri dönüyor! İşte yeni projesi

Özge Özpirinçci cephesinde flaş gelişme! Anne olduktan sonra ara vermişti, ekrana geri dönüyor! İşte yeni projesi

Geçtiğimiz yıl anne olduktan sonra setlere ara veren Özge Özpirinçci'nin ekrana ne zaman döneceği merak ediliyordu. Oyuncunun Ay Yapım'ın Show TV için çekeceği yeni dizisi için görüşmeler yaptığı öğrenildi.

Magazin

24.04.2024, 15:40

Özge Özpirinçci, geçtiğimiz yıl kızı Mercan'ı kucağına almış, annelik heyecanı yaşamıştı. Güzel oyuncu, setlere bir annelik molası vermişti. Setlere ne zaman döneceği merak konusu olan oyuncu cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, şimdilerde eşi Burak Yamantürk ve kızı Mercan ile Bodrum'da tatil yapan Özge Özpirinçci, Ay Yapım'ın Show TV için hayata geçireceği "Aile" dizisiyle görüşüyor. Dizinin senaryosunu Hakan Bonomo kaleme alıyor.

GÜÇLÜ BİR KADIN HİKAYESİ ANLATACAK

Aile dizisi, Hülya isimli güçlü bir kadının ve çocuklarının etkileyici hikayesini konu alacak. Hülya'nın oğlu Aslan ve psikolog Devin arasında büyük bir aşk yaşanacak. Dizide suç ve mafya ögelerinin işleneceği biliniyor. 

Devin rolü için Özge Özpirinçci ile görüşülüyor. Oyuncu, anlaşma sağlaması durumunda İlk ve Son dizisinden sonra Hakan Bonomo ile bir kez daha çalışmış olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading