Yandex Metrica

Özge Özpirinçci Aile dizisinden neden çıkarıldı? Kıvanç Tatlıtuğ'un partneri Serenay Sarıkaya oldu! Ani karar ortalığı karıştırdı

Özge Özpirinçci Aile dizisinden neden çıkarıldı? Kıvanç Tatlıtuğ'un partneri Serenay Sarıkaya oldu! Ani karar ortalığı karıştırdı

Aile dizisinin başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ ile Özge Özpirinçci'nin rol alacağı duyurulmuştu. Ancak son dakika kararıyla Özpirinçci kadrodan çıkarıldı. Yerine Serenay Sarıkaya ile anlaşma sağlandı.

Magazin

06.04.2024, 21:01

Ay Yapım'ın Show TV için hazırladığı Aile dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Dizinin başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci'nin yer alması bekleniyordu. Ancak diziyle ilgili tartışma yaratan bir gelişme yaşandı. Özge Özpirinçci son anda kadro dışı bırakıldı. 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Kerem Çatay, daha önce Yakamoz S-245 dizisinde başrolü paylaşan Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci'yi yeniden bir araya getirmekten vazgeçti. 

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

BÜYÜK ŞAŞKINLIK YAŞADI

Psikolog Devin rolü için Serenay Sarıkaya ile anlaşma sağlandığı öğrenildi. Bodrum'daki evini kapatan ve dizi için bir yaşındaki bebeğiyle birlikte İstanbul'a dönen Özpirinçci'nin büyük şaşkınlık yaşadığı söyleniyor. 

Yaşanan olay, sosyal medyada da büyük tepkilere neden oldu. Birçok kullanıcı, "Özge Özpirinçci'ye saygısızlık yapmışlar" şeklinde yorumlarda bulundu.  

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading