Yandex Metrica

Özcan Deniz'in eski sevgilisinden şiddet itirafı! 'Bunu yapan Özcan mı?'

Özcan Deniz'in eski sevgilisinden şiddet itirafı! 'Bunu yapan Özcan mı?'

Özcan Deniz'le bir dönem aşk yaşayan oyuncu Buse Narcı, önceki akşam katıldığı galada muhabirlerle sohbet etti. Oyuncu, Özcan Deniz'in Feyza Aktan'a şiddet uyguladığı iddiaları hakkında konuştu.

Magazin

11.03.2024, 03:54

2017 yılında Özcan Deniz ile yaşadığı aşkla sık sık gündeme gelen Buse Narcı, önceki akşam 'Bayram Şekeri' adlı filmin galasına yeni sevgilisiyle birlikte katıldı.Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Narcı, son günlerde eski eşi Feyza Aktan'a şiddet uyguladığı iddialarıyla konuşulan eski sevgilisi Özcan Deniz hakkında açıklamalarda bulundu.

"HİÇBİR ZAMAN ŞİDDET GÖRMEDİM"

Oyuncu, "Ben hiç bir zaman Özcan Deniz'den şiddet görmedim. Aksine daha önce beraber olduğum erkek arkadaşlarımdan daha iyi davrandı. Hiçbir zaman sesinin yükseldiğini, bağırdığını, sinirlendiğini asla görmedim. Bırakın beni, arkadaşlarına dahi yüksek sesle bağırarak seslenmeyen bir insandı" diye konuştu.

"BUNU YAPAN ÖZCAN MI?"

Haberleri görünce kısa bir süre kendisine gelemediğini söyleyen Narcı, açıklamasının devamında "'Bunu yapan Özcan mı?' dedim. Asla inanmadım. Özcan bana asla şiddet uygulamadı. Aksine uysal ve mülayimdi" ifadelerini kullandı.

"ÖZCAN MUHTEŞEM BİRİ"

28 yaşındaki oyuncu, "Böyle bir davranışta bulunduğuna hiç inanmadım. İnanmam da çünkü benim yaşadığım Özcan muhteşem bir insan" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading