Yandex Metrica

Özcan Deniz oğlu Kuzey'le paylaşım yaptı, 'cahil' göndermesi olay yarattı! Gözler Feyza Aktan'a çevrildi

Özcan Deniz oğlu Kuzey'le paylaşım yaptı, 'cahil' göndermesi olay yarattı! Gözler Feyza Aktan'a çevrildi

Özcan Deniz, 2018 yılında nikah masasına oturduğu Feyza Aktan ile 2019'da olaylı şekilde boşanmıştı. Aralarındaki gerilimle sık sık gündeme gelen ikiliden Özcan Deniz, oğlu Kuzey ile mutlu anlarını paylaştı. Şarkıcının paylaşıma düştüğü not eski eşe gönderme olarak yorumlandı.

Magazin

23.01.2024, 19:39

Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, 2018 yılında evlendiği Feyza Aktan ile olaylı şekilde boşanmıştı. İkili ayrılığın ardından mahkemelik olmuş, aralarında yaşanan gerilim uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti. 

Eşi Feyza Aktan ile yaşadığı polemiklerle sıkça konuşulan Özcan Deniz, 4 yaşındaki oğlu Kuzey ile fotoğraflarını paylaştı. Deniz'in paylaşıma yazdığı not ise eski eşi Feyza Aktan'a gönderme olarak yorumlandı.

"MUTLULUK EN ÇOK SANA YAKIŞIR"

Şarkıcı, oğlu Kuzey'e şöyle nasihat verdi:

Bugün sen karpuzunu yiyip, kendi kendine şarkı söylerken, suratımda aptal aşık bir gülümsemeyle seni izlerken yakaladın beni. Sonra 'Baba bana mutluluk yakışıyor mu?' diye sordun. 'Baba kurban, mutluluk herkese yakışır. Hele çocuklara çok yakışır. En çok da sana oğlum' yanıtını verdim. O da bana 'Sana da baba' dedi. Sonra dünyanın en güzel gözleriyle hınzır bi bakış atarak yemeye devam ettin.

"BU DÜNYA CAHİLLERLE DOLU"

Yaşadıkları anların kitap yazacak kadar dolu olduğunu ifade eden Deniz, sözlerine şöyle devam etti:

Hayatımın en güzel, alt metinlerle dolu sohbetini yaptık seninle. Evet oğlum, mutluluk entellektüel bir şecimdir. Herkes bunu başaramaz. Senin dört yaşında kavradığın şeyi bir ömür kavrayamayan cahillerle dolu bu dünya. Herkese, her şeye inat sana en çok yakışanı yap ve hep mutlu ol. Ama bunu asla ama asla başkalarının mutsuzluğu üstüne inşaa etme!

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading