Yandex Metrica
SON DAKİKA
Özcan Deniz ile Feyza Aktan olayında skandal gelişme! Feyza kavgaların ardından bakın ne yapıyormuş

Özcan Deniz ile Feyza Aktan olayında skandal gelişme! Feyza kavgaların ardından bakın ne yapıyormuş

Özcan Deniz'in Feyza Aktan'a şiddet uyguladığı gerekçesiyle açılan davada yeni bir gelişme yaşandı. Feyza Aktan'ın kardeşi Eda Aktan ve Özcan Deniz'in ağabeyi Ercan Deniz tanık olarak dinlendi.

Magazin

23.01.2024, 18:23

Şarkıcı Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan'ı darp ettiği iddiasıyla 1 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle yargılandığı davada tanıklar dinlendi. Şarkıcının ağabeyi Ercan Deniz ve Feyza Aktan'ın kız kardeşi Eda Aktan ifade verdi.

İstanbul 21. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya Özcan Deniz ve Feyza Aktan katılmazken, tarafları avukatları temsil etti.

"TARTIŞTIKTAN SONRA KENDİNİ YARALIYORDU"

Özcan Deniz'in ağabeyi Ercan Deniz ifadesinde "Feyza hanım hamileyken 'Çocuğu doğurup size vereceğim' diyordu. Nikah yapılmasına da yanaşmıyordu. Biz de bunu kabul etmiyorduk." dedi. Deniz, açıklamasının devamında "Feyza hanımın, kardeşimle evli olduğu süreçte kendisine zarar verdiğine ve yaraladığına şahit oldum. Feyza hanım, Özcan ile her tartıştığında kendi kendini çimdikliyordu, yaralıyordu." ifadelerini kullandı. 

20 yıldır Deniz ailesi ile çalıştığını belirten güvenlik görevlisi Ergün Çetin ise "Bugüne kadar her gün birlikteydim. Bu süreçte Feyza hanımın kendi kendini darp ettiğine çok kez şahit oldum. Kendine tokat atıyordu." şeklinde konuştu.

'SİGARAYI YÜZÜNDE SÖNDÜRÜRÜM' DEDİ

Feyza Aktan'ın kardeşi Eda Aktan ise ikilinin kavgasını anlatarak "Özcan odaya gelerek Kuzey'i elimizden aldı ve Feyza'yı iterek duvara vurdu. Özcan, 'Erkek mi görmek istiyorsun' diyerek Feyza'yı darp etmeye başladı. Feyza'nın 'Özcan yapma, bırak o sigarayı' diye yalvardığını duydum. Feyza, kendini korumak için balkona çıktı. Özcan, balkonda sigarayı Feyza'nın yüzüne yönelterek, 'Sigarayı yüzünde söndürürüm' dedi. Daha sonra Feyza'nın yanına gittiğimde vücudunda darp izlerini gördüm." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading