Yandex Metrica

Özcan Deniz'e tokat atan Feyza Aktan kavga görüntüleriyle ilgili konuştu

Özcan Deniz'e tokat atan Feyza Aktan kavga görüntüleriyle ilgili konuştu

Özcan Deniz ve Feyza Aktan arasındaki velayet davası devam ederken, ikilinin kavga ettiği görüntüler ortaya çıktı. Şarkıcıya tokat atarak tişörtünü yırtan Aktan, görüntülerin ortaya çıkmasının ardından açıklama yaptı.

Magazin

04.04.2024, 07:54

Özcan Deniz ile Feyza Aktan arasındaki velayet davasının dördüncü duruşması dün görüldü. Mahkemenin ardından Aktan'ın Özcan Deniz'e tokat attığı ve kıyafetlerini parçaladığı görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerin gündem olması sonrası Feyza Aktan sessizliğini bozdu.

Oğlu Kuzey'i almak üzere Feyza Aktan'ın evine giden Özcan Deniz, tartışma sırasında eski eşinden yediği tokatla neye uğradığını şaşırıyor. Aktan, ardından Deniz'in tişörtünü de yırtıyor. Özcan Deniz'in olaylar karşısında sessizliğini koruması da dikkat çekti.

"YİNE OLSA YİNE TOKAT ATARIM"

29 yaşındaki Aktan, görüntülerle ilgili açıklamasında görüntülerin montajlandığını söyledi. Aktan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Oğlumu okula onun şoförü götürüyordu ama geri çekti. 2-3 gün okula ben taksiyle götürdüm. Kendisine devamlı mesaj attım. Cevap vermedi. Kuzey’i görüş günü sabahı, almaya geldi. Okula da götürmeyecekti. O görüntüler baştan sona yok, kesilmiş, montajlanmış. Geldiğinde ‘Bu çocuğun üstünde neden forması yok’ diye avaz avaz bağırdı.

Çocuğu tuttu, çekmeye başladı. Kuzey’in karşısında bunları yaptığı için çocuğumu teyzesine verip, kapıyı kapatıp tokat attım. Çocuğumu korkutmayacaktı. Tişörtünü yırttığım için bana soruşturma açmış. Asla pişman değilim. Çocuğumun yanında yine böyle bağırıp korkutursa, ben o tokadı yine atarım."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading