Yandex Metrica

Ozan Güven kadın oldu, son hali görenleri hayrete düşürdü! 'Büyük sürpriz oldu'

Ozan Güven kadın oldu, son hali görenleri hayrete düşürdü! 'Büyük sürpriz oldu'

Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddiasıyla davalık olan Ozan Güven, bir süredir ekranlardan ve sahnelerden uzaktı. Oyuncu, Taxim isimli tiyatro oyununda kadın rolüyle izleyici karşısına çıkacak.

Magazin

24.04.2024, 22:08

Ozan Güven, yeni projesiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Güven, "El Bar" isimli filmden esinlenen "Taxim" isimli tiyatro oyununda kadın rolüyle yer alacak.

Yolları kesişen birbirinden farklı on insanı konu alan oyunun kadrosunda Ozan Güven'in yanı sıra Şevket Çoruh, Ömür Arpacı, Seçkin Özdemir, Mert Asutay, Nergis Çorakçı, Rüya Demirbulut, Kemal Yazıcı, Ahmet Balta ve Cem Evsen bulunuyor.

Oyunun afişini sosyal medyada gören kullanıcılar, "Afişte Ozan Güven'i arıyorum", "Ozan Güven büyük sürpriz oldu" şeklinde yorumlar yaptı. 

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

TAXİM OYUNU KONUSU

Taxim oyunu, bir arada yaşaması imkansız olan on farklı insanın yollarının kesişmesini anlatıyor. "Kara komedinin doruklarından, ölümün kıyısına gelgitler yaşayan bir hikaye. Herkes yaşamayı hak eder mi? Yaşama hakkı taksim edilebilir mi? İşte bütün sorun bu!"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading