Yandex Metrica

Ozan Doğulu'nun sevgilisi Hera'dan dikkat çeken 'bebek' açıklaması!

Ozan Doğulu'nun sevgilisi Hera'dan dikkat çeken 'bebek' açıklaması!

Ozan Doğulu ile uzun süredir aşk yaşayan Hera Aslan, önceki akşam Cihangir'de sahne aldı. Aslan, yaptığı 'çocuk' açıklamasıyla dikkat çekti.

Magazin

23.01.2024, 18:18

Ünlü aranjör Ozan Doğulu'nun 3,5 yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Hera Aslan, geçtiğimiz akşam Cihangir'de sahneye çıktı. Konserden önce basın mensuplarının sorularını cevaplayan şarkıcı, evlilik ve bebek konularıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"KENAN BENİ KIRMADI"

Yeni projeleriyle ilgili konuşan Aslan, "Bu ayın sonuna doğru çıkacak bir Kenan Doğulu şarkısı var. Klibini çektik, cover yapacağım. Çok istediğim bir şarkısı vardı, kırmadı beni sağ olsun. Ozan da aranjesini yaptı" dedi.

"EVLİ SAYILIRIZ"

Hera Aslan, "İlişkinizi evlilik ile taçlandırmak istiyor musunuz?" sorusuna "3,5 yıldır beraber yaşıyoruz. Evli gibi sayılırız. Nikah konusunu hiç gündeme getirmedik. 'Evlenelim' kafasında olan bir kız değilim. Ozanla hayat arkadaşıyız. Bir gün nikah masasına oturur muyuz, o da olabilir tabii. Biz birbirimize 'Eşim' diyoruz." ifadelerini kullandı.

"ÇOCUK İÇİN EVLENMEYİ BEKLEMEM"

Ozan Doğulu'nun kızlarını kendi çocukları gibi gördüğünü söyleyen şarkıcı, "Çocuk yapmak için de evliliği beklemem. İnsanlar bunu söyleyince beni yanlış anlayabilir ama şu an için zaten çocuk düşünmüyorum. Benim zaten üç tane kızım var. Ozan'ın çocukları benim kızlarım, ablalarıyım onlara ablalık yapıyorum. Çocuk düşünürsem öncesinde evlenebilirim." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading