Yandex Metrica

Ozan Çolakoğlu'ndan eşi Gülşen'e destek: Rahatsız olan mekana gelmesin

Ozan Çolakoğlu'ndan eşi Gülşen'e destek: Rahatsız olan mekana gelmesin

Gülşen, son dönemde sahnede tercih ettiği kıyafetlerle ilgili gündemden düşmüyor. Şarkıcıya eşi Ozan Çolakoğlu'ndan destek geldi.

Magazin

23.01.2024, 18:41

Şarkıcı Gülşen, sahne kıyafetleriyle magazin gündeminde kendisine yer bulmaya devam ediyor. Birçok kişiden eleştiri gelirken, Ozan Çolakoğlu'ndan eşi Gülşen'e destek geldi. Sarıyer'de objektiflere yansıyan Çolakoğlu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Çolakoğlu, eşinin tercih ettiği sahne kıyafetleri hakkında açıklamalarda bulundu.

"GÜLŞEN NE YAPACAĞINI BİLİR"

"Ben karışmıyorum onun işidir saygı duyuyorum. Ne yapacağını bilecek olgunlukta" diyen ünlü aranjör, yapılan yorumlardan rahatsız olmadığını dile getirdi.

"ORTALIK KENDİ KENDİNE KAYNIYOR"

Çolakoğlu açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Biz normal işimizi yapıyoruz, ortalık kendi kendine kaynıyor. Gülşen işini yapıyor insanlar konuşuyor. Huzursuz etmiyor bizi ilgilenmedikçe bir şey etkilemiyor. Ben yapı olarak Gülşen ya da başka insanın yaptığı işi eleştirmeyi doğru bulmuyorum. Herkes kendi hayatından sorumlu herkes kendi işine baksın."

"RAHATSIZ OLAN MEKANA GELMEZ"

Basın mensuplarının "Sahnede dekoltenin sınırı olmalı mı?" sorusu üzerine Çolakoğlu, "Kime göre kimi baz alacaksın? Biri öyle biri böyle diyor. Burada merci kim? Bana göre merci oraya, o mekana gelen insanlar. Onlar rahatsız olmuyorsa ve memnunsa sıkıntı yoksa başkalarına ne bundan? Rahatsız olan o mekana gelmez, Gülşen’i sosyal medyadan takip etmez yani bitti. O kadar basit. Ben ilgilenmediğim konulara bakmıyorum sosyal medyada" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading