Yandex Metrica

Oyuncu Suna Yıldızoğlu'ndan ünlü müzisyenle ilgili çarpıcı itiraf! '8 sene şiddet gördüm' deyip bir bir anlattı

Oyuncu Suna Yıldızoğlu'ndan ünlü müzisyenle ilgili çarpıcı itiraf! '8 sene şiddet gördüm' deyip bir bir anlattı

Usta oyuncu Suna Yıldızoğlu, YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programına konuk oldu. Yıldızoğlu, 44 yıl önce birliktelik yaşadığı Çetin Alp'ten şiddet gördüğü itirafında bulundu.

Magazin

12.03.2024, 10:52

Türk sinemasının usta oyuncularından Suna Yıldızoğlui Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programının bu haftaki konuğu oldu. Özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Yıldızoğlu, uzun yıllar maruz kaldığı şiddeti anlattı.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

"BENİ KİMLERİN ELİNDE BIRAKTINIZ"

Kendisine ilan-ı aşk eden erkeklerden bahseden Yıldızoğlu, "Erkekler 'bu hatun artık elden gidiyor' diyerek bana açılmaya başladı. Bunlar da mühendis ve profesör falandı. Ben de en sonunda uzaktan izleyerek beni kimlerin eline bıraktınız dedim. Bu nazik adamlar bana açılmaktan korktu. Ben sirk gibi bir yerde kaldım maymun gibi. Şikayet etmiyorum. Çetin Alp'le evliliğim uzun sürdü. Ben yıllarca onun çocuklarına baktım" dedi.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

"8 SENE BOYUNCA ŞİDDET GÖRDÜM"

Ünlü müzisyen Çetin Alp ile ilişkisini anlatan Yıldızoğlu, 2. evliliğinden sonra bir daha nikah masasına oturmak istemediğini söyledi. Usta oyuncu, Çetin Alp'ten gördüğü şiddeti anlattı. Yıldızoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Çetin Alp'ten 8 sene şiddet gördüm ve onun çocuklarını buna katlandım. Çocuklar büyüdü ben de gittim. O çocuklarla görüşmeye devam ediyorum. Çetin'de öfke kontrolü vardı. O dönem bütün gazetelerde 'Bu güzel kadının çirkin erkekle ne işi var' diye yazıldı. 'Maymun gibi, çirkin' derlerdi ama ben onunla olmayı seçtim. Ben ona aşıkken o beni binlerce kez aldatmış."


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading