Yandex Metrica

Oyuncu Naz Elmas ve Erol Özmandıracı cephesinden kötü haber! Müstehcen mesajlarıyla tehdit ediliyordu...

Oyuncu Naz Elmas ve Erol Özmandıracı cephesinden kötü haber! Müstehcen mesajlarıyla tehdit ediliyordu...

2019 yılında nikah masasına oturan Naz Elmas ve Erol Özmandıracı bir süredir evliliklerinde anlaşmazlık yaşıyordu. Çift, bugün anlaşmalı olarak tek celsede boşandı.

Magazin

13.03.2024, 06:02

Ünlü oyuncu Naz Elmas ve iş insanı Erol Özmandıracı, 15 Aralık 2019 tarihinde Esma Sultan Yalısı'nda görkemli bir düğün töreniyle hayatlarını birleştirmişti. İkilinin bir süredir evliliklerinde sorun yaşadığı biliniyordu. Çift cephesinde flaş bir gelişme yaşandı.

Evliliklerini kurtaramayan ve mahkemeye başvuran Naz Elmas-Erol Özmandıracı çifti, bugün Aile Mahkemesi'nde anlaşmalı olarak boşandı. 

Bülent Cankurt'a açıklama yapan Özmandıracı, "Yürümediğine üzgünüm ama hayat devam ediyor. Sevgi ve saygı ile bitiriyoruz. Umarım çok güzel anlar yaşamış iki dost olarak hayatımıza devam ederiz" ifadelerini kullandı. 

ŞANTAJ MESAJLARIYLA BAŞI DERTTEYDİ

Diğer yandan ünlü iş insanı geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından şantaj mesajları almaya başlamıştı. Kendisini Naz Ceylan olarak tanıtan bir şahıs, elinde Erol Özmandıracı'nın eşiyle olan mesajlarının bulunduğunu söyledi. 

Kendisinde iş adamının eşiyle olan bazı müstehcen içerikli mesajlarının olduğunu söyleyen şahıs, 30 bin dolar talep ederken, bu paranın Bitcoin olarak ödenmesini istedi. 

İş adamı, kendisini tehdit eden şahıs hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunarak cezalandırılmasını talep etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading