Yandex Metrica
SON DAKİKA
Öykü Karayel ve Can Bonomo'dan Sertap Erener çıkışı! 'Hep birlikte psikologa gidelim'

Öykü Karayel ve Can Bonomo'dan Sertap Erener çıkışı! 'Hep birlikte psikologa gidelim'

Öykü Karayel, dün akşam düzenlenen GQ Men Of the Year 2021'de Yılın Kadını ödülünü kazandı. Törende basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Karayel ve Can Bonomo, Sertap Erener sorusuna verdikleri yanıtla gündem oldu.

Magazin

23.01.2024, 18:29

GQ Türkiye'nin her yıl düzenlenen Men Of The Year ödül töreni dün akşam düzenlendi. Öykü Karayel, gecede Yılın Kadını ödülüne layık görüldü. Oyuncunun eşi Can Bonomo'ya teşekkürü herkesi duygulandırdı.

Öykü Karayel ve Can Bonomo, etkinlikte muhabirlerin sorularını yanıtladı. Çiftin Sertap Erener'le ilgili soruya verdiği yanıt dikkat çekti. 

"BİZİMLE İLGİLİ DEĞİLDİ"

Magazinburada'nın haberine göre Karayel-Bonomo ikilisi, muhabirlerin geçtiğimiz haftalarda bir röportajda Sertap Erener'le çift arasında yaşananları hatırlatması üzerine "Açıkçası hiç bizimle ilgili bir şey değildi o. Sertap Erener bizim yıllardır çok sevdiğimiz arkadaşlarımızdan bir tanesi. O Sertap'la sizin aranızda olan bir şey, bizimle ilgili değil" dedi. 

"BİRLİKTE TERAPİSTE GİDELİM"

Muhabirlerin ısrarlı soruları üzerine çift, "Şöyle yapabiliriz, önümüzdeki hafta müsaitseniz hep beraber bir psikologa gidelim. Öyle çözebiliriz. İlişki terapistine gidelim, anlaşalım hep beraber. Ama bizlik bir şey yok bence" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading