Yandex Metrica

Ortalık kızışıyor! Hadise-Reza Zarrab mesajları ifşa oldu, Demet Akalın tarafını belli etti! 'Kadın haklarından dem vurup...'

Ortalık kızışıyor! Hadise-Reza Zarrab mesajları ifşa oldu, Demet Akalın tarafını belli etti! 'Kadın haklarından dem vurup...'

Reza Zarrab ve Hadise'ye ait olduğu iddia edilen yazışmalar magazin gündemine bomba gibi düştü. Tartışma yaratan o mesajların ardından Demet Akalın'dan hamle geldi.

Magazin

18.02.2024, 10:04

Ebru Gündeş ve Reza Zarrab'ın Hadise nedeniyle boşandığı öne sürülmüştü. İddialar zaman zaman konuşulsa da herhangi bir kanıt ortaya çıkmamıştı. Hürriyet'in bugün yayınlanan haberinde, Hadise ve Reza Zarrab'ın Whatsapp konuşmaları ortaya çıktı.

Mesajlarda Reza Zarrab'ın "Beni de bitirdin kendini de" dediği, Hadise'nin ise "Seninle yaşadıklarımdan asla pişman değilim. Kaan’ı rahatlatmak için yaptım. Zan altında kaldım, mecburdum. Bana lütfen saldırma" diye karşılık verdiği öğrenildi. 

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

"BİR BUÇUK SENEDİR TACİZ EDİLİYORUM"

Diğer yandan Hadise, dün Instagram hesabından yaptığı açıklamada "Ben her şeyden önce bir KADINIM, bir insanım. Ben bir buçuk senedir bir grup tarafından taciz ediliyorum, tehdit ediliyorum. Ben onlara ait bir malzeme değilim, ben bir insanım. Özel hayatıma resmen tecavüz ediyorlar." ifadelerini kullanmıştı.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

"HADİSE BANA SAMİMİ GELMİYOR"

Şarkıcı ve Zarrab arasında geçen konuşmaların ortaya çıkmasıyla sosyal medya adeta çalkalandı. Kullanıcılar Hadise'ye tepki gösterirken, Demet Akalın da tarafını belli etti.

Akalın'ın Twitter'da bir kullanıcının yazdığı "Hadise, Reza Zarrab ve Ebru Gündeş üçgeni çok karışık. Ne olduğu tam belli değil ama nedense bana Hadise samimi gelmiyor. Her olayında da kadın haklarından dem vurup taraftar toplaması da baydı." twitini beğenmesi dikkat çekti.

Bu durum "Demet Akalın tarafını seçti" yorumlarına neden oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading