Yandex Metrica
SON DAKİKA
Orman yangınlarında mücadele eden İbrahim Çelikkol'dan duygulandıran paylaşım

Orman yangınlarında mücadele eden İbrahim Çelikkol'dan duygulandıran paylaşım

Orman yangınları sırasında söndürme çalışmaları için İstanbul'dan Marmaris'e giden ve alevlerin arasında mücadele eden İbrahim Çelikkol, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Şahin Akdemir'in fotoğrafını paylaşan Çelikkol, "Sizleri unutmayacağız." dedi.

Magazin

23.01.2024, 17:46

Oyuncu İbrahim Çelikkol, Marmaris'te orman yangınlarını söndürmeye çalıştığı görüntüler ile gönülleri fethetmişti. Oyuncu, Instagram hesabından bir paylaşım yaptı. Paylaşımında görevlilere yardım ederken hayatını kaybeden 25 yaşındaki Şahin Akdemir'e de yer veren Çelikkol, şu ifadeleri kullandı:

"Alevlerin karşısında çınar gibi duran kadınlar, aslan gibi delikanlılar, afsanevi yaşlılar, deli yürekli adamlar, "Tek bir ağaç, bin canlı!" diyerek canla başla hayatlarını hiçe sayarak savaşan itfaiye, zabıta, polis, asker tüm kardeşlerimle birlikte mücadele vermekten gururluyum..."

"CESUR YÜREKLERE SELAM OLSUN"

Çelikkol, "Ortak sevdamızın ortak savaşında ormanların her karışına fedakarlık ve kahramanlık destanı bırakan gerçek kahramanlar... 80 milyon kişiye "iyi ki varsın" dedirten, bu büyük yangın mücadelesinin kahramanlarından ŞAHİN'i ve bu uğurda yaşamını yitirmiş tüm kardeşlerimiz, sizleri unutmayacağız... Bu mücadelede bulunan bütün cesur yüreklere selam olsun..." dedi.

İbrahim Çelikkol orman yangını paylasım

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading