Yandex Metrica
SON DAKİKA
Onur Bay'ın eski sevgilisi Dilara Aksüyek'ten yeni aşk iddialarına yanıt

Onur Bay'ın eski sevgilisi Dilara Aksüyek'ten yeni aşk iddialarına yanıt

Önceki gün Cihangir'de görüntülenen ve birlikte oldukları iddia edilen Dilara Aksüyek ve Erkan Şen'den açıklama geldi. İkili, Instagram hesabından yaptıkları açıklama ile iddialara son noktayı koydu.

Magazin

23.01.2024, 18:23

Arka Sokaklar'da Tekin karakterini canlandıran Onur Bay ile ilişkisini yaklaşık 4 ay önce bitiren Dilara Aksüyek, önceki akşam işletmeci Erkan Şen ile birlikte görüntülenmişti. Cihangir'de objektiflere takılan ikilinin yeni bir aşka yelken açtığı öne sürülmüştü.

Oyuncu, Instagram hesabından yaptığı açıklama ile iddialara yanıt verdi. Aksüyek, "Bugün basında çıkan aşk haberleri doğru değil. Hayatımda biri olduğunda bunu hiçbir zaman saklamadım. Olursa yine haberiniz olur. Sevgiler" ifadelerini kullandı.

"ARAMIZDA AŞK SÖZ KONUSU DEĞİL"

İşletmeci Erkan Şen'den de konuyla ilgili açıklama geldi. Şen, Instagram hesabında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Hepimizin sevgiyi ve aşkı önceliğe koymamız gereken bu günlerde beni aşk haberleriyle manşete taşımışsınız. Üstelik benim de çok sevdiğim, dostluğuna kıymet verdiğim Dilara gibi özel bir kadınla... Aramızda yazdığınız gibi bir aşk söz konusu değildir; olsaydı ben zaten böyle bir ilişkiyi açıklamaktan gurur duyardım. İnanın."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading