Yandex Metrica

Ölümden dönmüştü! Killa Hakan aylar sonra ortaya çıktı! Sağlık durumunu paylaştı

Ölümden dönmüştü! Killa Hakan aylar sonra ortaya çıktı! Sağlık durumunu paylaştı

Killa Hakan, geçtiğimiz mart ayında koronavirüse yakalanmış daha sonra yoğun bakıma alınmıştı. Ölümden dönen rapçi, yaşadığı zor günlerin ardından sağlık durumuna ilişkin ilk kez konuştu.

Magazin

23.01.2024, 19:52

Rap müziğin en eski isimlerinden Killa Hakan, geçtiğimiz aylarda koronavirüse yakalanmıştı. Ünlü rapçinin böbrekleri ve akciğeri hastalık nedeniyle hasar görmüştü. Bir süre yoğun bakımda tedavi gören Killa Hakan, sağlığına kavuştu.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

"SAKİN SAKİN İYİLEŞİYORUM"

Ünlü isim, sosyal medya hesabından sağlık durumuna ilişkin paylaşımda bulundu. Killa Hakan, "Çok kötü günler geçirdim. Dünyayı bir anlık terk ettim ve geri döndüm Allah'a şükür tüm dualarınız ve destekleriniz için teşekkür ederim. Yavaş yavaş, sakin sakin iyileşme yolunda gidiyorum bakalım nasıl olacak? Gelişmeleri paylaşacağım seviyorum sizleri. En önemlisi sağlık gerisi yalan mücadeleye devam" dedi.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading