Yandex Metrica
Olaylı şekilde ayrılmışlardı! Dilan Çiçek Deniz'i çabuk unuttu! Thor Saevarsson başka bir kadınla sarmaş dolaş yakalandı

Olaylı şekilde ayrılmışlardı! Dilan Çiçek Deniz'i çabuk unuttu! Thor Saevarsson başka bir kadınla sarmaş dolaş yakalandı

Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz aylarda Thor Saevarsson ile nişanlanmış birkaç gün önce ise yollarını ayırmıştı. İzlandalı yönetmen başka bir kadınla dudak dudağa görüntülendi.

Magazin

23.01.2024, 20:05

Son olarak Kusursuz Kiracı dizisinde ve Netflix'in Kal filminde rol alan Dilan Çiçek Deniz, filmdeki sahnelerle adından söz ettirmişti. Bir süredir İzlandalı yönetmen Thos Saevarsson ile aşk yaşayan Deniz, geçtiğimiz günlerde nişanı atmıştı. İkilinin şiddetli bir kavga yaşadığı, Thor'un kıskançlıklarından sıkılan Deniz'in bu nedenle nişanı attığı öne sürülmüştü. 

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

DUDAK DUDAĞA GÖRÜNTÜLENDİ

Birbirlerini tek kalemde silen çiftten Saevarsson, Kuruçeşme'de bir mekanda arkadaşlarıyla sabaha kadar eğlendi. 

Eski sevgilisini çabuk unutan Thor, arkadaşlarıyla vedalaşırken bir kız arkadaşını dudağından öpmeye çalışırken objektiflere takıldı. Thor, o anlar kameraya alan muhabirlere de müdahale ederek görüntüleri sildirmeye çalıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading