Yandex Metrica
SON DAKİKA
Olaylı gece! Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu dayak yedi

Olaylı gece! Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu dayak yedi

Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül'ün, önceki gece gittiği mekanda olay çıktı. Kırmızıgül'ün Tufan Doğan'dan dayak yediği iddia edildi.

Magazin

23.01.2024, 17:37

Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül'ün önceki gün gittiği mekanda Ayşe Akın'ın nişanlısı ile kavga ettiği ve dayak yediği iddia edildi.

YANAĞINI OKŞADI

Şarkıcı ve oyuncu Ayşe Akın, iş insanı Tufan Doğan'la nişanlandı. Çift, tören sonrası arkadaşlarıyla eğlenmek için bir eğlence mekanına gitti. Nişanlı çift, lavaboya gittiği sırada Mahmut Kırmızıgül ile karşılaştı. Kırmızıgül, daha önceden arkadaş olduğu Ayşe Akın'ı görünce yanağını okşadı. Nişanlısı Tufan Doğan'ın yanında bu hareket nedeniyle zor durumda kalan Akın, "Eskiden tanıdığım biri" diyerek nişanlısını sakinleştirmeye çalıştı.

TOKATLAYIP SANDALYEDEN DÜŞÜRDÜ

Nişanlısına yapılan hareketten rahatsız olan Tufan Doğan, lavabo dönüşünde soluğu Mahmut Kırmızıgül'ün yanında aldı. Kırmızıgül'ün yakasına yapışan Tufan Doğan, "Sen kimsin?" diye sordu.

"Ben Mahsun Kırmızıgül'ün oğluyum" cevabı üzerine Tufan Doğan tokat attı ve Kırmızıgül'ü sandalyeden düşürdü. Çevredekiler, ikili arasındaki kavgayı ayırmakta güçlük çekti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading