Yandex Metrica

Olay yaratan düğün! Paris Hilton'un kocası gözyaşlarına boğuldu

Olay yaratan düğün! Paris Hilton'un kocası gözyaşlarına boğuldu

Aradığı aşkı bir türlü bulamayan Paris Hilton, önceki gün dördüncü nişanlısı Carter Reum'la dünyaevine girdi. Hilton, düğününde 4 farklı gelinlik giydi.

Magazin

02.04.2024, 01:35

Daha önce 3 kez nişanlanan ve mutluluğu bulamayan 40 yaşındaki Paris Hilton, nişanlısı Carter Reum'la hayatını birleştirdi. Hilton'un düğünü büyükbabası Barron Hilton'un evinde gerçekleşti. Ünlü şarkıcı, düğün töreninde 4 farklı gelinlik giydi. Çiftin düğün organizasyonu 3 gün sürecek. Resepsiyonla başlayan kutlama, dün Santa Monica İskelesi'nde bir karnaval ile devam etti. Düğün organizasyonu bugün sona erecek.

"SONSUZLUĞUM BUGÜN BAŞLIYOR"

Hilton ve Carter Reum'un düğününe Kim Kardashian, Ashley Benson, Bebe Rexha, Rachel Zoe ve Paula Abdul gibi çok sayıda ünlü isim katıldı. Instagram hesabından gelinlikli fotoğrafını paylaşan Hilton, "Benim sonsuzluğum bugün başlıyor." notunu yazdı.

4 FARKLI GELİNLİK GİYDİ

Çok sayıda ünlü ismin katıldığı etkinliğin ardından bugün bir parti düzenlenecek. Düğünü için uzun süredir hazırlık yapan Hilton, düğününde 4 farklı gelinlik giydi. Gelinlikleriyle dikkat çeken Hilton, güzelliğiyle herkesi büyüledi.

GELİNLİKLE GÖRDÜ, GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Diğer yandan düğüne damgasını vuran olaylardan biri de Paris Hilton'un eşi Carter Reum'un ağlaması oldu. Hilton'u gelinlikle gören Carter, gözyaşlarına boğuldu. 

Hilton ve Carter Reum, bir yıl flört etmiş, ardından geçtiğimiz Şubat ayında nişanlanmışlardı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading