Yandex Metrica

Sitede Ara

Oktay Kaynarca'dan EDHO açıklaması! EDHO TV8'e mi geçiyor?

Oktay Kaynarca'dan EDHO açıklaması! EDHO TV8'e mi geçiyor?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz finalinin ardından, dizinin TV8'e geçeceği iddiası gündeme geldi. Oktay Kaynarca, konuyla ilgili ilk kez açıklama yaptı.

Magazin

23.01.2024, 18:17

ATV ekranlarının fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yapım ekibi ve kanal arasındaki anlaşmazlık nedeniyle bir krizle karşı karşıya kaldı. 7. sezonuyla ekrana gelmesi beklenen dizi ani bir kararla final yaptı. EDHO'nun finalinin ardından Acun Ilıcalı'nın devreye girdiği ve dizinin TV8'de yayınlanacağı iddia edildi.

EDHO'nun başrolü Oktay Kaynarca, diziyle ilgili gelişmeler hakkında detaylı bir açıklamada bulundu.

"BUNLARIN HEPSİ DEZENFORMASYON"

Televizyon Gazetesi'nin haberine göreİ Oktay Kaynarca, EDHO için başka bir kanal ile görüşme yapılmadığını belirterek dizinin TV8'e geçtiği iddiasını yalanladı. Kaynarca, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Kendi adıma söylüyorum, hiçbir televizyon ile bu doğrultuda bir görüşme yapılmıyor, benim bildiğim. Ne kadar haber duyuyorsunuz, kim ne anlatıyor ise hepsi tıklanma sahtekarlıkları. Birisi sabah kalkıp bir haber üretiyor. Tek amaçları tıklanmadır. Bizden duymadığınız her şey yalandır."

Dizinin çekimlerinin bittiğini söyleyen oyuncu, "Şu anda çekim yok. Çekilmeyeceği doğrultusunda bir bilgiye sahibiz. Devam etmeyeceği doğrultusunda bilgiye sahibiz. Ama bütün bildiklerimiz bundan ibaret" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading