Yandex Metrica
SON DAKİKA
Okan Kurt'un rehin alındığı iddiası yalan çıktı

Okan Kurt'un rehin alındığı iddiası yalan çıktı

Okan Kurt, geçtiğimiz günlerde restoranının yanındaki mekanın sahibi tarafından rehin alınıp darp edildiğini iddia etmişti. Ancak Kurt'un bu iddiası yalan çıktı.

Magazin

23.01.2024, 18:09

Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt,'Hirahan' isimli restoranının yanındaki mekanın sahibi H.İ.E ile kavga etti. Ardından Akalın, "Kocamı rehin aldılar" şeklinde paylaşım yaptı. Kurt, komşu dükkanın sahibi tarafından darp edildiğini iddia etti. Ancak dün ortaya çıkan güvenlik görüntülerinde Kurt'un H.İ.E.'ye saldırdığı görülüyor.

H.İ.E., Günaydın'a yaptığı açıklamada olayların perde arkasını anlattı. H.İ.E, şu ifadeleri kullandı:

"Kavgadan bir gün önce Hirahan'da müzikli eğlence vardı. Yüksek sesten rahatsız olmuştuk. Olay günü de böyle bir eğlencenin olacağını öğrendik. Kurt'un, restoranın işletmeciliğini de yapan babası Adil Kurt'u aradım, beni mekana çağırdı. İçeride müziğin sesi çok rahatsız ediciydi. Kendisi "Okan da burada, her şeyi konuşalım" 

"BANA MÜSAADE ETMEYENE BEN NELER YAPARIM"

Okan Kurt'a müzikten müşterilerin rahatsız olduğunu söylediğini belirten H.İ.E., "Bu tip organizasyonlara müsaade etmeyeceğimizi söyledim. Kurt bunun üzerine "Buranın kirasını ödüyorum, bana müsaade etmeyene ben neler yaparım" diyerek el kol hareketleri yapmaya başladı. Annesi de lafa karıştı. Annesine 'Siz karışmayın' dedim. Okan o sırada beni itip yere düşürdü." dedi.

"İFTİRALARI GÖRÜNCE ŞOKE OLDUM"

H.İ.E., Okan Kurt'un araya giren kasiyere de yumruk attığını söyledi. "Bir süre sonra polisler geldi. Polislere büyümesin diye bir olay olmadığını söyledim. Ama Akalın ve Kurt'un resmen bize attığı iftiraları görünce şoke oldum." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading