Yandex Metrica

Okan Bayülgen'in kehaneti çıktı! Ajda Pekkan'ın geçirdiği kazayı öngörmüş! O anlar sosyal medyayı salladı

Ajda Pekkan, bugün sabah saatlerinde evinde geçirdiği kaza sonucunda kalçasını kırdı. Okan Bayülgen'in geçtiğimiz günlerde programında söylediği sözler ise bir anda gündeme bomba gibi düştü.

Magazin

23.01.2024, 20:01

Ajda Pekkan'dan sevenlerini üzen bir haber geldi. Süperstar'ın evinde geçirdiği kaza sonucu kalçasında çatlak meydana geldi. Pekkan, hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı. Ünlü sanatçının akşam saatlerinde ameliyattan çıktığı ve normal odaya alındığı öğrenildi. Pekkan'ın 45 gün fizik tedavi göreceği belirtildi.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

O SÖZLERİN ARDINDAN KAZA GEÇİRDİ

Ajda Pekkan'ın geçirdiği kazanın ardından Okan Bayülgen'in programında söylediği o sözler olay yarattı. Şarkıcının dans ettiği görüntüleri yorumlayan Bayülgen, "Ajda Hanım dans ediyor, ambulans çağırıldı. Ondan sonra bir kalça kırığı olmasın, bir şey olmasın" dediği görüntüler ortaya çıktı.

Programdan kısa süre sonra sanatçının kalçasını çatlatması herkesi şaşırttı. Bayülgen'in o sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading