Yandex Metrica

Okan Bayülgen'den Z kuşağına zehir zemberek sözler! 'Londra'ya itaat etmeye hazırlar'

Okan Bayülgen'den Z kuşağına zehir zemberek sözler! 'Londra'ya itaat etmeye hazırlar'

Bir kitap fuarına konuk olan Okan Bayülgen, Z kuşağını hedef aldı. Çok konuşulacak ifadeler kullanan Bayülgen, 'Özgürlükten bahsediyorlar ama Londra'ya itaat ederler' dedi.

Magazin

01.04.2024, 04:42

Ünlü televizyoncu Okan Bayülgen, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 12. Kocaeli Kitap Fuarı'na konuk oldu. 'Yeni Nesil ve Mizah' isimli söyleşide konuşan Bayülgen, Z kuşağıyla ilgili tartışma yaratacak eleştirilerde bulundu. 

"TELEFONLA GERİZEKALI GİBİ DOLAŞIYORUZ"

"Gençlerle konuştuğumda fazla kitap okumadıklarını düşünüyorum ama sorduğumda okuduklarını söylüyorlar. Çok fazla enformasyon var. Elimizde telefon, gerizekalı gibi dolaşıyoruz. Çağımızda kitap dinlemek de yer edindi. Kitap seslendiren biri olarak kitap dinleyenlerle arkadaş olmak istiyorum." diye konuştu.

"Z KUŞAĞI LONDRA'YA İTAAT ETMEYE HAZIR"

Z kuşağı araştırmalarına değinen Okan Bayülgen, "Z kuşağı özgürlükten bahsediyor ama itaat etmeye hazır. Türkiye'de Z kuşağı, örneğin Londra'ya kapağı atmak istiyor. Londra’ya gitmesinin sebebi Türkiye’den memnun olmaması. Türkiye’de itaat etmek istemiyor ama Londra ya da başka bir yere giderse orada itaat etmeye hazır." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading